Какво ви предлагаме?

99.9% ъптайм гаранция

Лонекс гарантира 99,9% ъптайм на всички сървъри и предлагани хостинг услуги. Вашите сайтове ще са онлайн 99.9% от времето. Вече няма от какво да се притеснявате!

99.9% ъптайм гаранция

Гаранция за връщане на парите

Предлагаме 30-дневна гаранция за връщане на парите с услугата cloud хостинг. В случай че не сте доволни от предлаганите онлайн услуги, ние ще ви възстановим всички такси, които сте платили през първите 30 дни, след като сте създали хостинг акаунт в Лонекс.

Гаранция за връщане на парите

24/7/365 Техническа Поддръжка

Нашите усилия са насочени към предоставяне на най-добрите услуги и обслужване на пазара. Затова екипът ни по техническа поддръжка е на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината.

24/7/365 Техническа Поддръжка

Собствена уеб хостинг платформа

Главната ни цел е да предоставим най-високо ниво на качество на нашите услуги. Затова създадохме собствена уеб хостинг платформа, която да гарантира максимална стабилност и защита за вашите сайтове.

Собствена уеб хостинг платформа

Удобен контролен панел

Големият ни опит ни вдъхнови да вложим огромна част от нашата творческа енергия в уеб разработване. Резултатът е на лице - създадохме изключително лесен и удобен за ползване Hepsia уеб хостинг контролен панел, с включени различни полезни инструменти и функционалности.

Удобен контролен панел

Инсталатор на уеб приложения

Инсталирайте повече от над 50 популярни скрипта само с един клик на мишката с нашия безплатен инсталатор на уеб приложения. Няма нужда да притежавате технически умения. Инсталацията става автоматично, бързо, лесно и без загуба на време.

Инсталатор на уеб приложения

Безплатни уебсайт теми

С всеки cloud хостинг план, вие получавате достъп до безплатни уебсайт теми, които можете да инсталирате за секунди, директно от контролния панел. Предоставяме избор от над 1000 добре подбрани теми.

Безплатни уебсайт теми

И още..

Хостинг предложения с 30 дни безплатен тест

Изпробвайте нашите cloud хостинг услуги и semi-dedicated сървъри безплатно в продължение на 30 дни!