Защо да изберете виртуален сървър от Лонекс?

Виртуалният сървър е идеалният избор за всеки, който иска да съчетае качеството и мощността на нает сървър с евтината поддръжка на споделения хостинг. С VPS сървъра получавате голяма част от функционалностите характерни за наетия сървър, но на много по-достъпна цена. Имате собствена виртуална среда, в коята сте напълно независими от останалите клиенти, използващи същата физическа машина. Ние предлагаме OpenVZ и KVM виртуални сървъри, които ще ви осигурят сигурност и гаранция за стабилност по време на работа.

Нашите VPS сървъри предлагат добро съотношение между цена и качество. Конфигурацията на всеки VPS хостинг пакет предлага стабилност и поддръжка на много по-ниски цени в сравнение с други продукти, предлагани на онлайн пазара. Разгледайте VPS хостинг пакетите и се уверете сами.

С всеки VPS хостинг план получавате:

Безплатен контролен панел

С всеки OpenVZ план вие получавате нашия Hepsia контролен панел напълно безплатно. Чрез него, OpenVZ виртуалният сървър се управлява изключително лесно, без никакви усилия от ваша страна. Ние се грижим за обновяването на операционната система и се стараем винаги да получавате най-новите ъпдейти. Разучете нашия контролен панел отблизо и вижте, колко много функции предоставя.

Безплатен контролен панел

Защо използваме SSD дискове?

SSD дисковете са последна дума на техниката. Това са най-модерните твърди дискове, които осигуряват светкавично зареждане на вашите сайтове и уеб приложения, както и увеличават в пъти скоростта на работа на вашия компютър. Използването на SSD гарантира, че обработката на данни ще е много по-бърза, а натоварването на сървъра ще е сведено до минимум. Всички наши VPS сървъри използват SSD дискове, защото:

  • са поне 15 пъти по-бързи от твърдите дискове
  • използват най-модерната технология
  • позволяват много по-бърз достъп до данни
  • архивират от 3 до 5 пъти по-бързо данните
  • имат отлична производителност