Защо да изберете виртуален сървър от Лонекс?

Виртуалният сървър (Virtual Private Server) е идеалният избор за всеки, който иска да получи повече мощност и качество на изпълнение с минимални инвестиции.

Имате собствена виртуална среда, в коята сте напълно независими от останалите клиенти, използващи същата физическа машина.

Ние предлагаме OpenVZ и KVM виртуални сървъри, които ще ви осигурят сигурност и гаранция за стабилност по време на работа.

Нашите VPS сървъри предлагат добро съотношение между цена и качество. Конфигурацията на всеки VPS хостинг пакет предлага стабилност и поддръжка на много по-ниски цени в сравнение с други продукти, предлагани на онлайн пазара. Разгледайте VPS хостинг пакетите и се уверете сами.

С всеки VPS хостинг план получавате:

Безплатен контролен панел

С всеки OpenVZ план вие получавате нашия Hepsia контролен панел напълно безплатно. Чрез него, OpenVZ виртуалният сървър се управлява изключително лесно, без никакви усилия от ваша страна. Ние се грижим за обновяването на операционната система и се стараем винаги да получавате най-новите ъпдейти.

Разучете нашия контролен панел отблизо и вижте, колко много функции предоставя.

Безплатен контролен панел

Защо използваме NVMe дискове?

NVMe дисковете са иновативно решение за съхранение, което осигурява бързи скорости на зареждане за вашите уеб сайтове и уеб приложения, както и увеличават в пъти скоростта на работа на вашия компютър. Използването на NVMe гарантира, че обработката на данни ще е много по-бърза, а натоварването на сървъра ще е сведено до минимум. Всички наши VPS сървъри използват NVMe дискове, защото:

  • са поне 15 пъти по-бързи от твърдите дискове
  • използват най-модерната технология
  • позволяват много по-бърз достъп до данни
  • архивират от 3 до 5 пъти по-бързо данните
  • имат отлична производителност

Избор на дата център

Ние имаме дата центрове на 3 континента. Изберете най-доброто място за вашия VPS сървър и се възползвайте от по-бързото време за реакция.