Кои сме Ние?

Лонекс е собственост на LiquidNet Ltd. – британска компания и акредитиран регистрар на ICANN, основана през февруари 2002г. във Великобритания със седалище Лондон.

Ние от Лонекс предоставяме голям избор от професионални услуги в сферата на уеб хостинг и регистрация на домейни.

Екипът ни се състои от високо квалифицирани ИТ специалисти, които се грижат за качеството и надеждността на нашите услуги като се стремят да осигурят най-доброто обслужване на клиентите, предлагайки 24/7/365 техническа поддръжка.

Нашата мисия и основна цел

Благодарение на дългогодишния ни опит в хостинг областта, разбрахме нуждите на нашите клиенти.

Мисията ни е да осигурим надеждни и висококачествени уеб хостинг услуги на достъпни цени.

Основната ни цел е да помогнем на всеки да започне и да развие лесно бизнеса си онлайн като му предоставим стабилна и сигурна среда за едно невероятно присъствие в Интернет на достъпни цени.

Cloud хостинг

от €42.00 /м.

VPS хостинг

от €9.00 /м.

Semi-dedicated сървъри

от €20.00 /м.

Наети сървъри

от €38.58 /м.

Уникална хостинг платформа

Уникална хостинг платформа

Разработихме собствена уеб хостинг платформа, създадена лично от най-добрите програмисти. Платформата е лесно достъпна и изключително удобна за ползване. Базирана е на най-модерните технологии, за да ви осигури безпроблемно функциониране и максимална производителност. Спиранията и прекъсванията на услугата са сведени до минимум.

Научете повече

Hepsia контролен панел

Hepsia контролен панел

Създадохме супер лесен и удобен за използване хостинг контролен панел, ръководейки се от препоръки на нашите клиенти през годините. Вече е лесно да управлявате всичките си сайтове от едно място с помощта на Hepsia контролен панел. Включени са различни уебсайт инструменти, с които ще може да създадете бързо и без затруднения мечтания сайт.

Научете повече