Достъпни VPS решения

Представяме ви новата ни група от OpenVZ-базирани виртуални сървъри, които съчетават в себе си сигурност и надежност на достъпни цени.

OpenVZ виртуализационната система осигурява по-добро използване на сървърните ресурси и благоприятна среда за вашите приложения.

Нашите OpenVZ VPS хостинг решения използват NVMe за съхранение на информация, което осигурява по-високи скорости за вашите сайтовете и приложения, без значение колко е натоварена цялата машина.

Вие ще получите гарантирани CPU скорости и ще използвате цялата памет на сървъра. Гарантираме до 10 пъти по-бързи архиви и RAM ресурси.

Всички OpenVZ планове включват:

Допълнителни услуги

Инсталация на контролен панел:

  • cPanel - от €21.52 /м.
  • DirectAdmin - €0.00 /м.
  • Hepsia (без root достъп) - €0.00 /м.

Добавяне на Частен IP адрес:

  • 1 допълнителен IP адрес - €3.23 /м.

Инструменти за реселъри в Hepsia

Контролният панел на Hepsia е инструмент, който може да се използва за стартиране на реселър хостинг бизнес. Предоставя се безплатно с нашите VPS и позволява създаването на до 5 подакаунта, които могат да се продават на клиенти.

Дори и да не възнамерявате да използвате сървъра си като платформа за реселъри, пак можете да продадете няколко акаунта, за да компенсирате месечните такси на сървъра.

Внимание: НЕ МОЖЕМ да предоставим помощ при фактуриране или поддръжка на клиенти, дори ако имате пакет с управлявани услуги при нас.

Контролен панел за вашите VPS сървъри

Нуждаете се от помощ при управлението на вашия OpenVZ сървър? Не сте достатъчно опитен, за да работите с DirectAdmin и cPanel? Не се притеснявайте. Благодарение на супер-интуитивния Hepsia контролен панел, можете лесно да управлявате вашите VPS проекти.

Нашият хостинг контролен панел е безплатен и включва набор от полезни инструменти и безплатни бонуси като уеб ускорители и инсталатор за уеб приложения с 1 клик.

Вашият OpenVZ може да бъде онлайн за броени минути

стъпка 1

Избор на OpenVZ план:

Изберете този OpenVZ план, който най-добре отговаря на вашите нужди.

стъпка 2

Създаване на акаунт:

Създайте лесно своя акаунт като попълните данните си за контакт.

стъпка 3

Влезте в сървъра си:

Ще настроим сървъра ви за минути и ще започнете да го използвате без забавяне!