Супер интуитивен Лонекс Website Builder

Създайте безплатно лична или бизнес страница напълно самостоятелно

Създайте сами уебсайта, който искате, с нашия интуитивен за използване Лонекс Website Builder. Той дава възможност за създаване на професионално изглеждащ уебсайт без никакви умения за програмиране.

Независимо дали стартирате блог, създавате онлайн магазин, представяте портфолиото си или промотирате бизнеса си - можете да го направите с удобния интерфейс на Лонекс Website Builder.

Интерфейс с плъзгане и пускане

Интерфейс с плъзгане и пускане

Използвайки Website Builder редактора, можете да плъзнете и пуснете всеки блок (банер, изображение, абзац и т.н.), който искате и да го персонализирате, за да съответства на цялостния вид на вашия уебсайт. Просто кликнете върху синия правоъгълник в десния горен ъгъл на даден блок и го плъзнете до желаната позиция. Толкова е лесно!

Напълно отзивчив дизайн

Напълно отзивчив дизайн

Вашият уебсайт се предлага с оптимизиран мобилен дизайн, който изглежда страхотно на по-малки екрани като таблети и телефони. Без значение коя тема сте избрали и как я персонализирате, оформлението на уебсайта ви безпроблемно ще се трансформира, така че да пасне на устройството, което посетителите на вашия сайт използват.

SEO контроли

Нашият Website Builder ще помогне на сайта ви да бъде лесно намерен от търсачките. С вградените SEO контроли можете да зададете персонализирани meta title и description за всяка страница на вашия уебсайт и да уведомите търсачките какво е вашето целево съдържание.

  • задайте META title и description
  • добавете персонализирано <HEAD> съдържание
  • добавете уебсайт към Google и Google Console
SEO контроли

Добавете интересни функции към вашия сайт