Hepsia мениджъри за лесно управление

Домейн мениджър

Управлявайте своите домейни от едно единствено място с нашия Домейн мениджър. Регистрирайте домейн за секунди. Променяйте DNS записи и WHOIS информацията по всяко време. Паркирайте, подновявайте, местете и контролирайте множество домейни, благодарение на вградените домейн инструменти в контролния панел.

Файлов мениджър

С нашия Файлов мениджър ще създавате, архивирате, променяте, копирате файлове и папки използвайки самo мишката си. С функцията drag&drop ще качвате и премествате бързо своите файлове от една папка в друга. Ще може да редактирате директно съдържанието на файл, благодарение на нашите вградени код редактори.

Имейл мениджър

С множеството функции, които предлага нашия Имейл мениджър, организирането на вашите имейли ще се случва с лекота. Освен това създаването на имейл акаунт става мигновено. Имате възможност да активирате опции за пренасочване и автоматичен отговор, както и да настроите анти-спам защита. Благодарение на имейл филтрите от контролния панел ще може да филтрирате всички входящи съобщения. Всичко това само с няколко кликвания на мишката.

Мениджър Бази Данни

Почти всеки уебсайт в днешно време използва бази данни като MySQL или PgSQL, за да съхранява определена информация. За да може да управлявате без проблем своите бази данни, ние създадохме удобен за използване мениджър. Само с няколко натискания на мишката ще може да създавате нови или да управлявате вече създадени бази данни. Имате опция за backup, както и възможност да смените паролата на определена база данни, когато пожелаете.

Безплатни бонуси с Hepsia

Безплатен инсталатор на уеб апликации

50+ популярни скрипта

мигновена инсталация

над 1000 безплатни теми

Научете повече

Предимствата на Hepsia