Бърз и лесен трансфер на домейни

Ако разполагате с домейн, който е регистриран в друга компания, имате възможността да го прехвърлите при Лонекс. Предлагаме бърз и лесен трансфер на домейни. Направили сме всичко възможно да опростим тази иначе дълга процедура. Ще ви упътим как да освободите вашия домейн от сегашния регистрар, а останалото ще направим вместо вас. Разработването на вашите сайтове ще започне веднага, дори когато домейнът е все още в процес на трансфер.

Насоки за успешен трансфер на домейн

стъпка 1: Заключване на домейн

Уверете се, че домейна не е заключен към текущия регистрар. В противен случай се свържете с компанията, която от своя страна ще изключи тази функция. Имайте предвид, че много регистрари автоматично заключват домейна, поради съображения за сигурност.

Заключване на домейн

стъпка 2: Регистрация/трансфер на домейн преди по-малко от 60 дни

Нов трансфер може да бъде започнат само ако са изтекли 60 дни от регистрацията или последният трансфер на домейна. В противен случай, трансферът ще бъде отказан. Изключение правят наскоро активирани домейни, след като са били с "Изтекъл" статус за известен период от време.

Регистрация/трансфер на домейн преди по-малко от 60 дни

стъпка 3: Домейни с EPP код

За следните домейн разширения се изисква EPP код (трансферен код): .com, .net, .org, .biz, .info, .us, .name, .tv, .com.tw, .idv.tw, .org.tw, .cn, .com.cn, .net.cn, .org.cn. Уверете се, че разполагате с такъв. Нужно е да се свържете с текущия регистрар на домейна, за да получите EPP ключа.

Домейни с EPP код

Бонуси след приключване на трансфера

След успешното приключването на трансфера, може да се възползвате от безплатните бонуси, които предлагаме. Отделно при заявка може да бъдат активирани функции като WHOIS Защита на личните данни и SSL сертификати.

  • Удължаваме БЕЗПЛАТНО 1 година срока на изтичане на домейна
  • Достъп до Домейн мениджър
  • Възможност за заключване/отключване откъм регистрара
  • Промяна на NS и WHOIS информация
  • Неограничен брой паркирани домейни
  • Администриране на DNS записи и още много други
Бонуси след приключване на трансфера