| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 

Semi-Dedicated Сървъри


Plus
 
Plus
1 CPU Ядро(а)
90000 MySQL Заявки/час
По заявка SSH/Telnet
Неограничено Дисково Пространство
Неограничен Месечен Трафик
Неограничени Поддомейни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени Пощенски Кутии
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Хостнати Домейни
Неограничени Cron Jobs
БЕЗ Инсталационни Такси
1-часова Активация на Акаунта
 
$30.00/ месец
 
 
Pro
 
Про
2 CPU Ядро(а)
130000 MySQL Заявки/час
Безплатен SSH/Telnet
Неограничено Дисково Пространство
Неограничен Месечен Трафик
Неограничени Поддомейни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени Пощенски Кутии
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Хостнати Домейни
Неограничени Cron Jobs
БЕЗ Инсталационни Такси
1-часова Активация на Акаунта
 
$50.00/ месец
 
 
 

1-CLICK ИНСТАЛАТОР НА УЕБ ПРИЛОЖЕНИЯ


WordPressWordPress представлява лесен за употреба и публикуване инструмент. Написан е на PHP, а за база данни се използва MySQL. Софтуерът има различни сфери на приложение — от лични блогове до новинарски уебсайтове и интернет-магазини. Вградената система от „теми“ и „плъгини“ е доста сполучливата архитектура позволяват конструирането на най-различни проекти.
Movable TypeMovable Type e блог-софтуер за публикуване и споделяне на информация. Разполагайки с повече от 50 разработени функции, чрез МТ е изключително лесно да създадете блог или да управлявате цял уебсайт.
b2evolutionb2evolution е блог-инструмент, който можете да вградите във вашия уебсайт. Предлага всички стандартни функции, с които всеки блог разполага, както и специални - управление на файлове и снимки, усъвършенствани теми, поддръжка на повече от един блог, възможност за ограничаване на достъпа на потребителите, интересен дизайн и др.
TextpatternTextpattern комбинира функциите на блог, както и функционалността на система за управление на съдържанието. Разполага с интерфейс, преведен на над 40 езика и HTML конвертор, който позволява потребителите да публикуват съдържание без достъп до изходния код.
phpBB2phpBB2 е популярен софтуер за създаване на форуми с лесен за използване интерфейс.
phpBB3phpBB е един от най-популярните софтуери за създаване на интернет форуми с лесен за използване интерфейс. Платформата включва интерфейс на няколко езика и разнообразие от бази данни.
SMFSMF е професионален софтуер за създаване на онлайн общност в рамките на минути. Тя разполага със специално направен темплейт енджин за пълен контрол над съобщенията, както и с SSI функциия за свързване на вашия форум с вашия уебсайт.
4images Gallery4Images Gallery e софтуер за управление на снимки и галерии, с вградена система за коментари, регистрация и управление на потребители, защитена администраторска зона, както и HTML темплейти за по-добро оформление на страниците и дизайна.
CoppermineCoppermine e бърза, лесна за инсталация, богата на функции фотогалерия, с вградена поддръжка на различни мултимедийни и информационни файлове. Галерията може да бъде лична, достъпна само за регистрирани потребители или отворена за всички посетители на вашият уебсайт.
GalleryGallery2 е уеб-базиран органайзер на фотоалбум. Позволява да управлявате галерии както във вашия малък личен сайт, така и в големи уебсайтове, посещавани от много потребители. Програмата предлага възможност за бърз преглед на качени снимки, лесна промяна на техния размер, завъртане, подреждане по различни признаци, търсене и много други.
PloggerPlogger е проста фотогалерия, чрез която с лекота ще споделяте снимки из целия свят. Той разполага с атрактивен и лесен за използване административен интерфейс.
osCommerceosCommerce e решението за електронна търговия, предлагащо широка гама от функции, които позволяват бързо и лесно да конфигурирате свой собствен онлайн магазин и да търгувате сигурно с клиенти из целия свят.
osCommResosCommRes позволява да инсталирате и управлявате онлайн магазини с минимални усилия и при това напълно безплатно. Има над 4300 разширения, които са готови за интеграция в приложението.
Joomla! 1.0.xJoomla! e система за управление на HTML съдържанието, която ви позволява да създавате уебсайтове и мощни онлайн приложения. С нея можете да изградите всичко, от лична уебстраница до голям бизнес портал.
Joomla! 1.5.xJoomla! e система за управление на HTML съдържанието, която ви позволява да създавате уебсайтове и мощни онлайн приложения. С нея можете да изградите всичко, от лична уебстраница до голям бизнес портал.
MamboMambo e система за управление на съдържаниетои с отворен код, която позволява бързо и лесно създаване на уебсайтове. Използвайки стотици безплатни темплейти и модули, имате възможността да разработите модерен уебсайт.
GeekLogGeekLog е система за портал с отворен код, която може да се използва като система за съобщения, онлайн общност и др. Разполага със система за модериране, публикуване на статии, коментари, планиране на събития и др.
XOOPSXOOPS е лесна и динамична система за управление на съдържанието. Написана е на PHP и е идеална за разработването на малки и големи сайтове, корпоративни портали, уеб блогове и други.
MoodleMoodle е богата на възможности система, предназначена да помага на учителите да създават качествени оналйн курсове. Поддържа WYSIWYG HTML редактор и съдържа голям набор от курсови задачи, потребителски logging/tracking, интеграция на мейл адреси и още много други функции.
DrupalDrupal е напреднала система за управление на съдържанието в създаване на динамични уебсайтове. С богата му функционалст и подръжка лесносе управляват множество сайтове - от лични блогове до големи социални мрежи.
fuzzylime (cms)С Fuzzylime (cms) най-лесно можете да създадете и поддържате уебсайт. Разполага с много функции, които предоставят възможността за изграждането и обновяването на страниците си, като дори не са ви необходими никакви HTML знания.
NucleusNucleus позволява създаването и поддържането на повече от един уеб-блог, като можете да виждате техните съдържания на една и съща страница. Включва и система за коментари и може за осигури URL-та оптимизарни както за потребителя, така и за търсачките.
Open-RealtyOpen-Realty e приложението с най-висока оценка за маркетинг управление и създаване на сайтове за недвижими имоти. То осигурява вграден блог, оптимизация за търсачките, разширени опции, темлейти и други.
PHP-FusionPHP-Fusion е една постоянно развиваща се система за управление на съдържанието, която предлага административни функции, както за разработчици с голям опит, така и за начинаещи. Има интегриран форум, фотогалерия, възможност за публикуване на новини и статии, регистрация на потребители, система за теглене на файлове и други.
phpWebSitephpWebSite е богата на функции система за управление на съдържанието, която дава възможността за лесна поддръжка на интерактивни сайтове с голям поток от потребители. Съдържа разнообразни функции : съобщения, документи, фото албуми, често задавани въпроси, инструмент за създаване на сайтове и др.
WebSiteBakerWebSiteBaker е PHP базирана система за разработване на обикновени уебсайтове, които са W3C-валидни и удобни за оптимизация за търсачки. Има разнообразни функции, като множество темплейти, поддръжка на многобройни потребители, администрация и др.
DokuWikiDokuWiki e лесен за употреба Wiki софтуер, служещ за създаване на документация от всякакъв вид. Тя е предназначена за екипи от разработчици, работни групи и малки фирми и разполага с чист и разбираем синтаксис. Цялата информация се съхранява в текстови файлове - не се изисква база данни.
dotProjectdotProject уеб-базирано приложение за организиране на задачи, графици и комуникациия. Предлага функции като планиране на проектите, преговори за възлагане, управление на риска, разходите и т.н.
PHProjectPHProjekt e модулно приложение за координиране на групови дейности и споделяне на информация и документи чрез интернет. Разполага с календар, управление на проекти, управление на файлове, мейл клиент и т.н.
phpCOINphpCOIN e пакет, който ще ви помогне да представите информация на потенциални клиенти, да събирате и да ги пренасочвате към линкове за плащане и др.
phpFormGeneratorphpFormGenerator е генератор, включващ над 100 form полета, включително за качване на файлове, персонализация, изпращане на данни до мейл адрес, съхранение в база данни и други.
Maian EventsMaian Events е лесно за употреба приложение за създаване на събития, свързани с вашия уебсайт. Разполага с функции като Добавяне/Изтриване/Модериране на събитие, насрочване на начални и крайни дати, опция да се включват емотикони и пояснения.
MJGUESTMJguest е безплатна професионална онлайн книга за гости. Може да бъде използвана както в личен, така и в корпоративен сайт. Разполага с удобен за потребителя интерфейс, като всичко е автоматизирано и при използването на тази програма, вие няма да имате допирни точки с изходни кодове и т.н.
HelpCenter Live!Help Center Live e богато на функции приложение, предлагащо възможността за създаване на онлайн помощен център, support tickets и "Често Задавани Въпроси". Приложението разполага с мониторинг на посетителите, възможност за инсталиране на чат, система за събиране на информация за потребителите и още много функции.
phpTicketsPHPTickets е Ticket система. Управлява се от един администратор. Включва регистрация, писма до администратора, прикачване на файлове и др.
OpenX (Openads)Openads e рекламен сървър с вграден интерфейс за управление на банери и система за събиране на статистически данни. С Openads с лекота управлявате разпределение на платените банери и вашите собствени реклами.
phpListphplist е едно от най-добрите приложения за управление на новини, предлагащо множество пощенски списъци и прикачени файлове. Програмата се инсталира и използва безплатно и е лесна за интегриране във всеки един сайт.
Noah's ClassifiedsClassifieds e инструмент за обяви, поддържащ неограничен брой категории и подкатегории, променлив брой полета за категория, опция за качване на снимки, заключване на категория, одобрение/отхвърляне на обяви, автоматично генериране на миниатюри и уведомления по мейл адрес и др.


ЗАЩО SEMI-DEDICATED СЪВРЪР ОТ LONEX?


Play
Нашите semi-deciated сървъри са конфигурирани така, че да отговарят на вашите високи изисквания за работоспособност с огромни количества на CPU дялове и увеличен брой заявки към базата данни, при това на много по-ниска цена от наетия сървър.
 

Нуждаете се от консултация какъв сървър ви е необходим?
  * Свържете се с представител на Lonex

 

Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас