Какво е WHOIS информация?

Според условията и правилата на ICANN (организацията, която отговаря за управлението на всяко едно TLD), когато регистрирате ново име на домейн, сте задължени да предоставите лични или корпоративни данни за контакт, които са обществено достъпни. В противен случай, при проверка е възможно домейнът да бъде блокиран.

Предоставянето на онлайн данни пък от друга страна е предпоставка за измами, кражба на самоличност и възможност за различни хакерски атаки. Ето тук идва и необходимостта от услуга, която да защити вашата персонална информация.

Потърсете домейн

и вземете веднага своята WHOIS защита

Домейни с WHOIS защита:

Защита на WHOIS информацията

Активирайки опцията Защита на WHOIS информацията, която Лонекс предоставя, ви гарантира сигурна защита на личните данни като заменя вашата лична или фирмена информация с тази на нашата компания. Така данните за вашия домейн са напълно скрити и защитени от публичното пространство. Вече може да бъдете спокойни, че никой няма да види личните ви данни. Услугата служи като щит срещу:

  • злоупотреба с лична информация
  • спам
  • хакерски атаки
  • измами
  • всякакви недобронамерени действия

Лесно WHOIS управление на един или множество домейни

Освен защитени, личните ви данни трябва да са актуални и да предоставят точна информация за притежателя на конкретния домейн.

Ние от Лонекс ви предлагаме удобен и лесен инструмент, с който ще може да променяте нужната информация. С нашия Hepsia Домейн мениджър ще имате възможност да управлявате WHOIS информацията на един или няколко домейна накуп. След като промените данните, те се актулизират почти веднага.

Лесно WHOIS управление <span>на един или множество домейни</span>