Защитете данните си и увеличете броя на конверсиите

Знаете ли, че почти 2/3 от онлайн купувачите не завършват поръчката си, защото сайта е несигурен?

SSL сертификатът ще добави катинар в адресната лента на вашия браузър. Това незабавно ще успокои посетителите ви, че сайтът ви е безопасен за тях, а и също така ще спомогне и за повишаване на класирането Ви в търсачката.

Можете да получите SSL от нас и да го използвате без значение къде се хоства домейнът ви. Процесът на настройка е бърз и лесен.

SSL Сертификати от Лонекс

Намерете желания домейн и го регистрирайте

Вземете безплатен домейн с всички планове на нашата cloud хостинг услуга!

Видове SSL сертификати

Видове SSL сертификати

Ние предлагаме 2 вида SSL сертификати: Regular (Стандартни) и Wildcard. Стандартните SSL сертификати работят за един хост, докато Wildcard могат да бъдат активирани за всички поддомейни на един хост. Wildcard сертификатите са изключително подходящи, ако имате голям бизнес сайт или форум. Така ще може да защитите всичко, без да е необходимо да купувате отделни сертификати.

Характеристики на SSL

Характеристики на SSL

SSL сертификатите, които Лонекс предлага отговарят на всички водещи стандарти. Партнираме си с оторизиран провайдър като Sectigo, за да ви гарантираме максимална сигурност. Сертификатите са съвместими с всички уеб браузъри, инсталират се лесно и осигуряват най-високото ниво на защита. Информацията е криптирана, а издаването на нови SSL сертификати става за минути.

Защо е необходим SSL сертификат?

Сигурността е един от най-важните фактори за успеха на един сайт. SSL (съкращение от Secure Sockets Layer) сертификатът е най-сигурният и ефективен начин за защита на лични данни, потребителска информация и онлайн транзакции през вашия сайт.

Ако сайтът ви изисква конфиденциална информация за клиента като пароли за достъп, имейл адреси, информация за профили и акаунти, банкови сметки, кредитни карти и т.н., то трябва да сте сигурни, че всички тези данни ще са абсолютно защитени. Ето тук идва и необходимостта от SSL.

Също така Google обяви "https" за важен фактор при класирането. Без SSL, браузърите ще маркират уебсайта ви като "Not secure". Това прави инсталирането на SSL сертификат задължително за всеки тип уебсайт днес.

Повишете доверието на клиентите си и ги накарайте да се чувстват спокойни. Осигурете им максимална защита и сигурна онлайн среда като използвате валиден SSL сертификат. Уверете се, че въвеждането на личната информация през сайта ви става чрез съответния SSL протокол.