Ниски цени на домейни от сигурен регистрар

Домейнът представлява конкретно име или съчетание от имена. Това име е уникално и не може да се повтаря. Домейните водят към определени уеб страници в Интернет. Домейнът е името и адреса на сайта ви. За да притежавате домейн, първо трябва да го регистрирате за определен период от време. С нас можете да регистрирате домейн за вашия уеб сайт днес, бързо и лесно.

Ние предлагаме огромен избор от над 70 достъпни разширения, така че можете да намерите запомнящо се име с наставка, която да отговаря на вашата лична или бизнес идентичност. Предоставяме възможност за безплатна регистрация на домейн, а в случай че името е заето, предлагаме и опцията трансфер на домейни.

Ползите да изберете домейн от Лонекс

Максимална защита за вашите домейни

WHOIS Защита на информация

Тъй като WHOIS информацията за домейна е публично достъпна и съдържа лични данни за регистранта, ние предлагаме функция за защита на самоличността. Тя ще скрие вашата лична информация в Интернет и ще я замени с обща. Защитете всеки свой домейн, регистриран или прехвърлен в Лонекс с услугата WHOIS Защита на личните данни.

WHOIS Защита на информация

Сигурни SSL Сертификати

Защитете цялата информация, която предоставят посетителите на вашия сайт, а именно: информация за кредитна карта, банкови сметки, пароли, имейли и други, като поръчате SSL сертификати. Това е един от най-сигурните начини да спечелите доверието на вашите клиенти.

Сигурни SSL Сертификати

Сигурен трансфер на домейн с EPP

Ще получите още една защитна функция, която няма да позволи на никого да прехвърли вашия домейн без ваше разрешение или ваше знание. EPP на домейна представлява специален код/ключ, който е необходим, за да се прехвърли един домейн от една фирма в друга. Само собственикът на домейна може да получи EPP кода.

Сигурен трансфер на домейн с EPP

Заключване на домейни

Функцията, която предлагаме с всички наши cloud хостинг услуги, предотвратява прехвърлянето или използването на домейните ви без ваше разрешение. Опцията може да бъде активирана или деактивирана от собственика на домейна.

ВАЖНО: Ако се опитвате да прехвърлите име на домейн в нашата компания, но статуса на домейна е "заключен" или "забранен", трябва да се свържете с текущия си регистрар и да поискате домейна да бъде отключен за прехвърляне.

Заключване на домейни