Какво включва 30-дневният тестов период

ВАЖНО: От съображения за сигурност, по време на 30-дневния безплатен пробен период, акаунтът ще работи с няколко ограничения за определени ресурси. Те могат да се различават в зависимост от избрания пакет. Може да видите пълния списък в контролния панел.

Ако сте доволни от нашите услуги, във всеки един момент може да направите поръчка и да отключите всички ограничени функции.

Получавате и още

Услуги с 30-дневен тестов период

Предлагаме ви cloud хостинг и semi-dedicated сървъри с 30-дневен тестов период. Не изискваме кредитна карта или друг вид платежно средство. Услугата безплатен тест може да бъде активирана веднага след като даден клиент е създал акаунт.

ВАЖНО: Само нови клиенти могат да се възползват от тази услуга. Безплатният тестов период изтича 30 дни след активирането. След това, клиентът няма да има достъп до услугата, освен ако не завърши поръчката си. Ако клиентът иска да продължи да използва хостинг акаунта си, той трябва да заплати съответната сума на избрания хостинг пакет.

Безплатен тест за 30 дни

Възползвайте се сега и изпробвайте нашите услуги безплатно за 30 дни! Не изискваме кредитна карта! 30-дневният пробен период е напълно безплатна и безрискова услуга.