Какво включва 30-дневният пробен период

ВАЖНО: От съображения за сигурност, по време на 30-дневния безплатен пробен период, акаунтът ще работи с няколко ограничения за определени ресурси. Те могат да се различават в зависимост от избрания пакет. Може да видите пълния списък в контролния панел.

Ако сте доволни от нашите услуги, във всеки един момент може да направите поръчка и да отключите всички ограничени функции.

Нашите гаранции

Услуги с безплатен 30-дневен пробен период

Предлагаме ви cloud хостинг и semi-dedicated сървъри с 30-дневен пробен период. Не изискваме кредитна или дебитна карта, за да се регистрирате. Услугата безплатен тест може да бъде активирана веднага след като даден клиент е създал акаунт.

ВАЖНО: Само нови клиенти могат да се възползват от тази услуга. Безплатният пробен период изтича 30 дни след активирането. След това, клиентът няма да има достъп до услугата, освен ако не завърши поръчката си. Ако клиентът иска да продължи да използва хостинг акаунта си, той трябва да заплати съответната сума на избрания хостинг пакет.

Безплатен тест за 30 дни

Възползвайте се сега и изпробвайте нашите услуги безплатно за 30 дни! Не изискваме кредитна или дебитна карта! 30-дневният пробен период е напълно безплатна и безрискова услуга.