KVM - иновативната технология за виртуализация

Това, което различава KVM (Kernel-based Virtual Machine) виртуалните сървъри от стандартните, е използваната технология за виртуализация. KVM сървърите не използват допълнителен софтуер за виртуализация и комуникират директно с хардуерните компоненти. При тях, необходимите за виртуализация софтуерни инструкции са вградени в операционната система на главния сървър. Липсата на допълнително комуникационно звено намалява изчакването при I/O заявки, което се отразява позитивно на скоростта на KVM виртуалните машини.

С KVM виртуалните сървъри ще получите напълно изолирана среда, в която вашият виртуален сървър ще работи изцяло като отделен нает сървър. Благодарение на пълният root достъп до машината, ще имате пълната свобода да инсталирате всякакъв вид софтуер или да рестатирате сървъра по всяко време. Ще може да управлявате IP адреси, системните процеси, файлове и апликации напълно отделно от други потребители на главния сървър.

Всички планове включват:

Допълнителни услуги

Инсталация на контролен панел:

  • cPanel - €10.29

Добавяне на Частен IP адрес:

  • 1 допълнителен IP адрес - €3.09

KVM Дата център в САЩ

Нашите KVM виртуални сървъри се намират в Steadfast дата центъра в САЩ. Разположен е в сърцето на Чикаго, Илинойс и предлага най-добрите технологии в хостинг сферата. Осигурява светкавична скорост за вашите сайтове и със сигурност ще подобри значително вашето уеб присъствие в САЩ или Канада.

KVM Дата център в САЩ

Вашият KVM може да бъде онлайн за броени минути

стъпка 1

Избор на KVM план:

Изберете този KVM план, който да отговаря на вашите нужди и бюджет.

стъпка 2

Създаване на акаунт:

Създайте своя акаунт като попълните нужната информация.

стъпка 3

Начало:

Само след няколко минути, вашият сървър ще е готов за използване. Започнете вашето виртуално уеб присъствие веднага!