KVM - иновативната технология за виртуализация

Нашите KVM базирани виртуални частни сървъри предлагат гъвкаво и мощно решение за вашите взискателни сайтове и приложения. Основната технология за виртуализация позволява директна комуникация между VPS и хардуера на главната машина. Това освобождава сървърните ресурси и намалява значително времето за чакане/изчакване, като по този начин прави VPS по-бърз.

Ще получите сигурна и напълно изолирана виртуална среда, в която вашият сървър ще изпълнява и ще се държи точно като самостоятелен сървър. Можете да рестартирате сървъра си по всяко време и да инсталирате какъвто и да е софтуер, който ви харесва, благодарение на пълния достъп до машината.

С всяко едно от нашите KVM хостинг решения можете да управлявате IP адреси, памет, процеси, файлове, приложения, системни библиотеки и конфигурационни файлове. Всичко това може да се направи независимо от другите потребители на една и съща машина.

Всички KVM планове включват:

Допълнителни услуги

Инсталация на контролен панел:

  • cPanel - от €21.59 /м.
  • Hepsia (без root достъп) - €0.00 /м.

Добавяне на Частен IP адрес:

  • 1 допълнителен IP адрес - €3.24 /м.

Инструменти за реселъри в Hepsia

Контролният панел на Hepsia е инструмент, който може да се използва за стартиране на реселър хостинг бизнес. Предоставя се безплатно с нашите VPS и позволява създаването на до 5 подакаунта, които могат да се продават на клиенти.

Дори и да не възнамерявате да използвате сървъра си като платформа за реселъри, пак можете да продадете няколко акаунта, за да компенсирате месечните такси на сървъра.

Внимание: НЕ МОЖЕМ да предоставим помощ при фактуриране или поддръжка на клиенти, дори ако имате пакет с управлявани услуги при нас.

KVM Дата център в САЩ

Нашите KVM виртуални сървъри се намират в Colohouse дата центъра в САЩ. Разположен е в сърцето на Чикаго, Илинойс и предлага най-добрите технологии в хостинг сферата. Осигурява светкавична скорост за вашите сайтове и със сигурност ще подобри значително вашето уеб присъствие в САЩ или Канада.

KVM Дата център в САЩ

Вашият KVM може да бъде онлайн за броени минути

Стартирайте незабавно! Нашите KVM сървъри се настройват в рамките на няколко минути.

стъпка 1

Избор на KVM план:

Изберете този KVM план, който да отговаря на вашите нужди и бюджет.

стъпка 2

Създаване на акаунт:

Създайте своя акаунт като попълните необходимата информация.

стъпка 3

Влезте в сървъра си::

Само след няколко минути, вашият сървър ще бъде готов за използване. Започнете вашето виртуално уеб присъствие веднага!