| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 
 

7 основни причини - защо трябва да имате уебсайт

През последните години стана крайно необходимо да притежавате собствен уебсайт. При нас ще намерите всички нужни ресурси за вашия уебсайт – качествени уеб хостинг услуги, обслужване на клиенти (24х7) и набор от безплатни екстри, като: известни PHP скриптове, marketing инструменти и уебсайт билдър.


 

ЛИЧЕН УЕБСАЙТ

Личен Уебсайт Хостинг

Притежанието на личен уебсайт означава да навлезете в безценна среда на комуникация. Съществуват поне 7 причини, заради които вашето онлайн присъствие е задължително:

1. Да представите своя личен профил
Уебсайтът може да бъде вашия виртуален портрет, който описва вашата личност пред всички 24 часа на ден. Един от най-лесните начини да научат хората повече за вас е да имате уеб блог (още известен като виртуален дневник) или фото галерия, където посетителите могат да научат повече за вашето ежедневие.

2. За да може гласът ви да бъде чут навсякъде по света
Уебсайтът може да бъде вашата онлайн трибуна, от където може да споделите вашето мнение, придобити знания, опит и ентусиазъм с хора, които принципно не бихте срещнали. Форумът също е много популярен начин за изразяване. Може да добавите и guestbook , където хората ще могат да дискутират вашите публикации.

3. Да държите връзка с хора на големи разстояния
Уебсайтът може да бъде място за нови запознаства, в същото време може да поддържате и връзка с хора, които се намират на другия край на света. Може да водите диалог с много различни хора, директно от уебсайта ви. Възможностите ви са почти неограничени.

4. Да се улесни комуникацията със света на хората с увреждания
Уебсайтът позволява на хората с ограничен достъп (заради недъг или болест) да комуникират с други хора по-лесно. Уейбсайтът може да бъде достъп до динамичния свят за хората с увреждания, помагайки им да превъзмогнат трудностите на всекидневието. Може да играе и ролята на офис, чрез който те да предлагат услуги и продукти директно от дома си.

5. За усъвършенстване на web development умениятата
Уебсайтът може да ви въведе в тайните на World Wide Web. Най-новите дизайн технологии позволяват на дори неопитен потребител да създаде уебсайт само с няколко стъпки. Използвайки популярните WYSWYG (What You See Is What You Get) дизайнерски инструменти, абсолютно всеки (без значение от възрастта и степента на образование) може да направи собствен уебсайт, без да е имал какъвто и да е предишен опит.

6. За допълнителни доходи с минимални инвестиции
Уебсайтът може да ви донесе печалби, дори докато спите или се наслаждавате на свободното си време. Благодарение на съвременните методи за генериране на трафик на вашия уебсайт, може да изкарате лесни пари само от посещения или от кликане върху определени продукти, услуги или промоционални линкове или просто линкове, съдържащи се на вашия уебсайт, без да правите първоначални инвестиции.

7. За да се присъедините към най-голямата световна общност
Уебсайтът в наши дни е напълно задължителен – също както мобилните телефони и компютрите. Модерно развиващите се технологии превърнаха употребата на уебсайтовете от прищявка в необходимост. Много хора вече притежават личен уебсайт, имайки предвид че очакванията са потреблението да се увеличи 2 пъти в близкото бъдеще. Бъдете преспективни и се присъединете сега!

 

Бизнес Уебсайт

Бизнес Уебсайт Хостинг

Притежанието на собствен уебсайт ви дава ключови предимства пред традиционните начини за реклама. Има поне 7 причини, поради които вашият бизнес трябва да стане онлайн:

1. Повишено удобство за потребителите
Търсенето на работа, продукти и услуги чрез Интернет е доста по-лесно и по-бързо, в сравнение с разлистването на страници с обяви, например. Всеки път, когато потенциални или съществуващи клиенти пожелаят да научат повече за вишия бизнес, те лесно могат да го сторят, особено ако сте добавили "FAQ" раздел. Вашите клиенти постоянно са във връзка с вас и вашия бизнес , единственото което трябва да знаят е адреса на вашия уебсайт.

2. Подобрена достъпност на вашия бизнес профил
Вашият бизнес профил ще бъде достъпен отвсякъде. Няма друга рекламна среда, която да ви предлага толкова голямо глобално покритие. И което е най-важно - все повече потребители използват Интернет пространството, когато търсят услуги, продукти и работа.

3. По-добри възможности за рекламиране на вашето бизнес портфолио
Хората няма да закупят вашия продукт, докато не се уверят, че той е реален. Може да споделите с вашата аудитория много повече чрез УЕБСАЙТ, отколкото с възможностите, които ви дават печатните реклами, страниците за обяви или теливизионните и радио реклами. Няма ограничения свързани с пространство, време, националност и пребиваване. Може да кажете колкото неща поискате на колкото хора пожелаете. И вашето бизнес представяне може да е толкова изобретателно, колкото е и самият Интернет.

4. Продуктивна и евтина реклама
Вашият уебсайт, на практика, извършва непрекъсната реклама на бизнеса ви! Клиентите винаги ще имат актуална информация за услугите и продуктите, които предлагате. Вместо да разчитат на случайни реклами по радиото и телевизията, те могат да ви достигнат, когато поискат, чрез вашия уебсайт.

5. 24/7 достъп
Уебсайтът е достъпен 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Никога няма да ви изостави. Може да почивате спокойно знаейки, че вашият уебсайт ще отговори на въпросите на клиентите ви или ще получи обратна връзка вместо вас.

6. Спестявате време
Потенциалните клиенти могат да научат за вас и вашия бизнес по всяко време на деня, просто трябва да посетят уебсайта ви. Времето, което щяхте да отделите, за да отговорите на въпросите на вашите клиенти, сега може да вложите в дейности, които ще ви помогнат да увеличите печалбите и да разширите обхвата на бизнеса си.

7. Спестявате пари
Ще спестите много пари, които в друг случай щяхте да похарчите за печатни реклами, брошури, флайъри, списания или пощенски реклами. И което е най-важно - обновяването на информацията на вашия уебсайт е винаги лесно, бързо и доста ефективно, докато подновяване на печатните реклами излиза много скъпо и отнема доста време. Истината е, че нищо в бизнеса не е по-ценно от оптималната продуктивност на минимална цена.

Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас