| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 
Защо да Изберем VPS Hosting
 

Защо да изберете виртуален сървър?

Изборът на виртуален сървър е добро решение ако искате да елиминирате основни недостатъци на споделения и наетия сървър, а именно - ниско ниво на сигурност и скъпата поддръжка. VPS сървърът не се различава от наетите сървъри - това означава сигурност и гаранция за стабилност по време на работа. При всички изброени по-долу предимства на виртуалните сървъри, месечната им поддръжка е много по-евтина в сравнение с тази на наетия сървър.


Ползи от VPS хостинга


Напълно изолирана хостинг среда

Напълно Изолирана Хостинг Среда
Технологията на виртуалните сървъри позволява определен физически сървър да бъде разделен на няколко напълно изолирани виртуални среди, всяка от които има независим софтуер. Това прави вашият VPS сървър напълно независим, спрямо дейността на останалите клиенти, използващи други виртуални сървъри на същата машина. Тоест, при евентуален проблем с Apache уеб сървъра на друг клиент, вашият няма да бъде засегнат по никакъв начин.

Гарантирана сигурност

Гарантирана Сигурност
Изолираната хостинг среда на виртуалния сървър го прави независим от останалите виртуални сървъри на физическата хостинг машина. Останалите клиенти няма да подозират за присъствието ви. По този начин основните ресурси на вашия сървър, като файлове и памет пространство ще бъдат запазени непокътнати и ще може безопасно да съхранявате и обработвате информация без никакви ограничения.

Административен Root достъп

Административен Root Достъп
Всеки виртуален сървър обикновено има root достъп, предлагащ възможността да администрирате сървъра по ваша преценка. Вие можете да използвате разнообразните му цели, като да хостнете приложение, множество уеб сайтове и т.н.

Разполагате с абсолютен контрол над вашия сървър

Разполагате с Абсолютен Контрол над Виртуалния Сървър
Благодарение на root достъпа, имате възможността да конфигурирате напълно изолиран Apache сървър, да променяте модули, да инсталирате софтуер със затворен или отворен код на избраната от вас операционна система.

Независима структура на файловете

Независима Структура на Файловете
В контраст със споделения хостинг, виртуалният сървър разполага с напълно разделена файлова система. Това ви дава правото да получите гарантиран дял от ресурсите на сървъра по всяко време.

Бърз трансфер на данни

Бърз Трансфер на Данни
Виртуалният сървър е създаден по начин, който позволява бързо и лесно прехвърляне на неговите настройки и ресурси от една машина на друга, без това да попречи на неговата активност. Това ще ви осигури бързо намиране на решение в случай, че има хардуерен проблем, или когато трябва да преминете към по-мощен виртуален сървър.

Изключителна гъвкавост при работа

Изключителна Гъвкавост при Работа
С виртуалния сървър сте на "една ръка разстояние" от необходимите ресурси, независимо колко натоварени са другите акаунти, споделящи хостинг машината с вас. Освен това можете да се възползвате от пълната функционалност на физическия сървър, когато другите акаунти не консумират целия капацитет на предоставените им ресурси.

Рентабилно сървър решение

Рентабилно Решение
Получавате голяма част от функционалностите характерни за наетия сървър, но на много по-изгодна цена.OpenVZ   VPS Хостинг Планове


Virtua 1
9 GB Дисково Пространство
250 GB Месечен Трафик
 
 
$14.50/ м.
 
 
Virtua 2
18 GB Дисково Пространство
500 GB Месечен Трафик
 
 
$25.50/ м.
 
 
Virtua 3
27 GB Дисково Пространство
700 GB Месечен Трафик
 
 
$37.50/ м.
 
 
Virtua 4
36 GB Дисково Пространство
900 GB Месечен Трафик
Управление на усугите
 
$52.50/ м.
 
 

Virtuozzo   VPS Хостинг Планове


Light
15 GB Дисково Пространство
400 GB Месечен Трафик
 
 
$12.00/ м.
 
 
Power
35 GB Дисково Пространство
900 GB Месечен Трафик
 
 
$25.00/ м.
 
 
Zenith
85 GB Дисково Пространство
1300 GB Месечен Трафик
 
 
$48.00/ м.
 
 

ГАРАНЦИИ

 

Без Инсталационна Такса
Активация на Акаунта до 1 час
99.9% Uptime
Virtuozzo Контролен Панел
Пълен Root Достъп
SSH Достъп
Допълнителни Услуги

 
 
Възможност за ежемесечно плащане!
 
 
* Чат с представител на Lonex
 
 
Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас