| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 
 

Достъпни OpenVZ VPS Хостинг Планове

Преместете плъзгача, за да изберете вашия OpenVZ VPS хостинг план Кликнете върху името на плана, за да изберете вашия OpenVZ VPS хостинг


 
CPU Ядро(а)1
RAM5 GB
Твърд диск130 GB
Месечен Трафик2.34 TB
Цена на месец$162.50
 
 
*Без Управление на услуги!КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?


НУЖДА ОТ ПОМОЩ?


SSH/ Пълен Root Достъп
Избор на Админ Панел (OpenVZ, Virtuozzo)
Избор на Операционна Система (CentOS, Debian, Ubuntu)
Hepsia, cPanel или DirectAdmin Контролен Панел
НЕОГРАНИЧЕНИ Домейни
НЕОГРАНИЧЕНИ Email-и
НЕОГРАНИЧЕНИ Бази Данни
НЕОГРАНИЧЕНИ FTP Акаунти
БЪРЗА Активация на Акаунта
БЕЗ Инсталационни Такси
24/7/365 Поддръжка
Седмичен Backup
Ако се нуждаете от помощ при намирането на най-подходящия план за вас,
* се свържете с наш представител.
 

ЗАЩО ВИРТУАЛЕН СЪРВЪР ОТ LONEX?

Lonex OpenVZ VPS Хостинг

Гледайте видеото

LONEX OPENVZ VPS ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

 
МАХ VPS ПАРАМЕТРИ

До 5 GB RAM

До 4 Ядра

До 130 GB твърд диск


 

Цена устройваща на вашия бюджет Цени Според Вашия Бюджет 1 GB RAM Памет Стартиращи от 1 GB RAM Неограничен брой домейни Неограничен Брой Домейни Хардуерни тестове Рутинни Хардуерни Тестове
Резервни части Резервни Части и Цели Сървъри Бекъп на Данните БЕЗПЛАТНИ Седмични Архиви 24/7 поддръжка Денонощна Поддръжка Контролен Панел Разработен от Нас Контролен Панел

РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ОЗНАЧАВАТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ФУНКЦИИ


ЦЕНА СПОРЕД ВАШИЯ БЮДЖЕТ
Нашите VPS сървъри предлагат добро съотношение между цена и качество. Конфигурацита на всеки хостинг пакет предлага стабилност и поддръжка на много по-ниски цени в сравнение с други продукти, предлагани на онлайн пазара. Разгледайте хостинг пакетите и се уверете сами.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ
Ние съхраняваме всички видове хардуерни компоненти, за да можем моментално да заменим повредена част, независимо дали е процесор/SSD/дънна платка/RAID контролер и др. Разполагаме и с цели резервни уеб сървъри, за да можем реагираме бързо в случай на по-сериозни проблеми. За да сведем принудителните спирания до минимум, ние просто прехвърляме SSD дисковете на резервен сървър, докато диагностицираме повредата.

ЗАПОЧНЕТЕ ОТ 1 GB RAM
Нашият начален пакет предлага 1 GB гарантирана RAM памет. С нея можете спокойно да пуснете повечето софтуерни приложения, без да ги конфигурирате да са съвместими с ресурсите на вашия VPS план. Ако ви трябва допълнителна памет, можете да се преместите на по-голям план, без да има нужда да купите нает сървър.

СЕДМИЧНО АРХИВИРАНЕ
Всяка събота правим пълен backup на вашия VPS контейнер и съхраняваме два пълни архива. В случай, че има някакъв проблем, вие ще можете да възстановите информация от последните две седмици.

ПРЕДЛАГАЙТЕ НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ ДОМЕЙНИ НА ВАШИТЕ КЛИЕНТИ
Вие мoжете да хоствате неограничен брой домейни, да създадете неограничен брой пощенски кутии и т.н.

 

Денонощна поддръжка
Ако имате проблем с вашия виртуалния сървър, ние винаги сме на разположение да ви окажем професионална помощ. Например, ако сървърът ви се претовари или му свърши паметта, ние ще ви кажем какво може да промените в config файла, за да понижите използването на ресурсите, или ако имате проблем със свързаността, ще го разрешим вместо вас. В допълнение предлагаме и поддръжка по предварително инсталираните приложения. Моля имайте в предвид, че не предлагаме отстраняване на грешки по СMS/PHP скриптове.

РУТИННИ ХАРДУЕРНИ ТЕСТОВЕ
Преди да пуснем нов сървър, ние извършваме стрес тестове седем поредни дена. Първите четири дена са посветени на тестове на паметта. След това натоварваме процесора, за да се уверим, че процесорите и компонентите на дънната платка работят безпроблемно. Следващият тест е SSD четене и запис. Последната проверка е цялостно натоварване на сървърната машина. Никой уеб сървър не е защитен от хардуерни проблеми, но ние правим всичко възможно, за да предотвратим потенциална опастност.

РАЗРАБОТЕН ОТ НАС КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ
Ако не можете да се справите с VPS, който работи с DirectAdmin или cPanel, разгледайте нашия панел - Hepsia. Чрез него виртуалният сървър се управлява като споделен акаунт, без да ви безпокоят архиви или обновявания. Ние ще се грижим за обновяването на операционната система и контролния панел и също така ще включваме най-новите ни разширения.

Нашият уеб хостинг Контролен Панел е напълно БЕЗПЛАТЕН и включва нашата Услуга за Наблюдение на Сигурността. Използвайки cPanel за тази услуга, трябва да заплатите $25/месец!


НИСКИ ЦЕНИ НА OPENVZ ВИРТУАЛНИ СЪРВЪРИ

VPS Хостинг Дата Център
 
 

Нашата нова група от OpenVZ-базираните виртуални сървъри съчетават сигурност и надежност на конкурентни цени. OpenVZ виртуализационната система осигурява по-добро използване на сървърните ресурси и благоприятна среда за вашите приложения.

Нашите OpenVZ VPS хостинг решения използват SSD за съхранение на информация, което осигурява по-високи скорости за вашите сайтовете и приложения, без значение колко е натоварена цялата машина. Вие ще получите гарантирани CPU скорости и ще можете да използвате 100% от паметта на сървъра. Също така гарантираме до 5-10 пъти по-бързи архиви и допълнителни CPU и RAM ресурси.

 

Демо Hepsia Контролен Панел

Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас