| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 
Безплатна Регистрация на Домейн или Извършване на Трансфер
 

Проверете дали желаният от вас Домейн е свободен:


* Всички домейни включват БЕЗПЛАТНО DNS управление     Трансфер на домейн - само $7.00/год

 
Безплатен Domain Manager

Демо - заключване, редактиране на Whois, name сървъри, администриране на DNS записи, URL пренасочване и др.Защо да Преместите Вашият Домейн в Lonex?


Ако разполагате с домейн, който е регистриран в друга компания, имате възможността да го преместите в Lonex. Направили сме всичко възможно да опростим тази иначе дълга процедура. Ще ви упътим как да освободите вашия домейн от сегашния регистрар, а останалото ще направим вместо вас. С Lonex разработването на вашите уебсайтове ще започне веднага, дори когато домейнът все още е в процес на трансфер.

 

Бонуси След Приключване на Процедурата!


С преместването вие получавате много контролни функции напълно безплатно. Добавяме БЕЗПЛАТНО 1 година към датата на изтичане на домейн, получавате достъп и до Domain Manager, за пълен контрол над вашите домейн функции - Възможност за заключване/отключване откъм регистрара, промяна на name сървъри и WHOIS информация, неограничен брой паркирани домейни, администриране на DNS записи и още много други. При заявка може да бъдат активирани функции като ID Protection (защита на WHOIS информацията), както и SSL сертификати.


 


Насоки за успешен домейн трансфер


1. Уверете се, че имате достъп до администраторския e-mail адрес, който можете да откриете в WHOIS информацията за вашия домейн. На него ще получите e-mail за потвърждение на процедурата. В случай, че не отговорите - трансферът няма да бъде завършен.

2. Уверете се, че домейнът няма статус "Expired". Препоръчително е да задействате процесът на местене, поне 7 дни преди изтичането на вашата регистрация, така че да има достатъчно време процесът да бъде завършен.

3. Уверете се, че домейнът не е заключен към текущия регистрар. В противен случай се свържете с компанията, която от своя страна ще изключи тази функция. (Имайте впредвид, че много регистрари автоматично заключват домейна, поради съображения за сигурност).

 4. Уверете се, че домейнът е регистриран преди не по-малко от 60 дни. Ако сте регистрирали домейн и искате да го преместите в Lonex, моля изчакайте 60 дни, преди да стартирате процеса.*

5. За следните домейн разширения се изисква EPP код: .com, .net, .org, .biz, .info, .us, .name, .tv, .com.tw, .idv.tw, .org.tw, .cn, .com.cn, .net.cn, .org.cn. Трябва да поискате EPP ключа от текущия регистрар на домейна.

* Изключение правят наскоро активирани домейни, след като са били със статус "Expired" за известен период от време.

Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас