| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 
 

CMS хостинг и инсталация

Към всеки CMS-оптимизиран уеб хостинг план, който поръчате, незавимо дали сте избрали Joomla, Mambo, Xoops, Drupal, moodle или друго CMS приложение, получавате безплатна инсталация на php уеб приложението.

Най-важното от всичко, е че спестявате повече от 140 долара - такса, която ще ви бъде поискана от специалист, за да инсталира такъв софтуер.


ГАРАНЦИИ
 
Моментално
Активиране на Акаунта
 
24/7
Техническа поддръжка
 
99.9%
Uptime
 
1-часов
Отговор от Техническата Поддръжка
 
30-дневна
Гаранция за Връщане на Парите

Joomla!

Joomla!Joomla! e система за управление на HTML съдържанието, която ви позволява да създавате уебсайтове и мощни онлайн приложения. С нея можете да изградите всичко, от лична уебстраница до голям бизнес портал.

Mambo

MamboMambo e система за управление на съдържанието, която позволява бързо и лесно създаване на уебсайтове. Използвайки стотици безплатни темплейти и модули, имате възможността да разработите модерен уебсайт.

Geeklog

GeeklogGeekLog е система за портал, която може да се използва като система за съобщения, онлайн общност и др. Разполага със система за модериране, публикуване на статии, коментари, планиране на събития и др.

Dolphin

DolphinDolphin e най-напредналата CMS платформа за създаване на сайтове, разполагайки с над 2000 функции и модули. Поддържа хиляди разширения, езици и темплейти, така че вие лесно можете да изградите най-добрия сайт за вашите потребители. Dolphin поддържа и приложенията на iPhone, iPad и Android.

XOOPS

xoopsXOOPS е безплатна система за управление на съдържанието и се използва за създаване на малки и големи сайтове с динамично уеб съдържание - блогове, корпоративни портали и др.

Moodle

MoodleMoodle е богата на възможности система, предназначена да помага на учителите да създават качествени оналйн курсове. Поддържа WYSIWYG HTML редактор и съдържа голям набор от курсови задачи, потребителски logging/tracking, интеграция на мейл адреси и още много други функции.

Drupal

DrupalDrupal е напреднала система за управление на съдържанието за създаване на динамични уебсайтове. Поддържа множество сайтове, oт лични блогове до големи социални мрежи.

fuzzylime (cms)

fuzzylime (cms)С Fuzzylime (cms) най-лесно можете да създадете и поддържате уебсайт. Разполага с много функции, които предоставят възможността за изграждането и обновяването на разнообразни сайтове, като дори не са ви необходими знания по HTML.

ModX

ModXModX e мощен и гъвкав CMS, използван от хиляди собственици на сайтове по целия свят. С ModX ще създавате уебсайтове, поддържани както от компютри, така и от таблети и смартфони. Използва се за създаването на флуиден HTML5 дизайн от мобилни устройства с iOS или Android OS, а дори не са ви необходими технически познания в тази насока.

Nucleus

NucleusNucleus позволява създаването и поддържането на повече от един уеб-блогове и дори можете да виждате техните съдържания на една единствена страница. Включва и система за коментари и може за осигури URL-та оптимизарни както за потребителя, така и за търсачките.

Open-Realty

Open-RealtyOpen-Realty e приложението с най-висока оценка за маркетинг управление и създаване на сайтове за недвижими имоти. То съдържа множество функции като тъсачки, разнообразни темплейти и др.

PHP-Fusion

PHP-FusionPHP-Fusion е една постоянно развиваща се система за управление на съдържанието, която предлага административни функции, както за разработчици с голям опит, така и за начинаещи. Има интегриран форум, фотогалерия, възможност за публикуване на новини и статии, регистрация на потребители, система за теглене на файлове и други.

phpWebSite

phpWebSitephpWebSite е богата на функции система за управление на съдържанието, която дава възможността за лесна поддръжка на интерактивни сайтове с голям поток от потребители. Съдържа разнообразни функции : съобщения, документи, фото албуми, често задавани въпроси, инструмент за създаване на сайтове и др.

SugarCRM

SugarCRMSugarCRM е лесен за използване софтуер, пригоден за контакт с клиенти. Полезен е за сайтове, свързани с продажби, маркетинг и обслужване. Платформата предлага широк набор от опции за поддържане на качествена връзка с клиенти като автоматизация на продажбите, маркетингови кампании, поддръжка, Mobile CRM, Социален CRM, докладване за измами и др.

vTiger

vTigerС vTiger можете да улесните съвместната работа на отдел продажби, поддръжка и маркетинг. Платформата поддържа над 10 езика и включва широк спектър от инструменти за цялостното управление на бизнеса. Ограничен достъп, базиран на йерархията, задачи и управление на проекти, както и поддръжка на Outlook, Thunderbird, Firefox и Gmail плъгини и много други - всички тези инструменти ще намерите във vTiger.

WebSiteBaker

WebSiteBakerWebSiteBaker е PHP базирана система за разработване на обикновени уебсайтове, които са W3C-валидни и удобни за оптимизация за търсачки. Има разнообразни функции, като множество темплейти, поддръжка на многобройни потребители, администрация и др.
Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас