| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 
 

Уеб хостинг план Corporate

Corporate хостинг пакетът е подходящ за бизнес, чиито нужди растат с всеки изминал ден. Към него са включени инструменти, скриптове и поддръжка, необходими за стартирането на уебсайт, изискващ много ресурси - неограничено пространство и пренос на данни, неограничен брой хоствани домейни, неограничен брой акаунти, неограничен брой MySQL бази данни, 20 PostgreSQL бази данни, неограничени FTP потребители, както и многоезикова поддръжка, включително Ruby on Rails, PHP, Perl, Python и други.

Подходящ за: малки и средни бизнес уеб сайтове, електронна търговия и други сложни сайтове

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ
 
Неограничено
Дисково Пространство
 
Неограничен
Месечен Трафик
 
Неограничени
FTP Потребители
 
Неограничени
Email Акаунти
 
Неограничени
MySQL Бази Данни
 
Неограничени
Хоствани Домейни

CORPORATE - ПОДРОБНА ХАРАКТЕРИСТИКА, УСЛУГИ И БОНУСИ


$9.95 / месец

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА

Ако се нуждаете от консултация, за да откриете най-подходящия план за вас, не се колебайте да се свържете с представител на Lonex.


Разгледай   ПЪЛНА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ХОСТИНГ ПЛАНОВЕТЕ   Разгледай

СПОДЕЛЕН ХОСТИНГ PERSONAL BUSINESS CORPORATE ENTERPRISE
  ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ
Нашите Гаранции        
Гаранция за Връщане на Парите 30 дни 30 дни 30 дни 30 дни
Моментално Активиране на Акаунта V V V V
Гаранция за Uptime на Услугата 99.9% 99.9% 99.9% 99.9%
Отговор от Техническата Поддръжка до 1 час V V V V
ДОМЕЙНИ И ПОДДОМЕЙНИ        
Хоствани домейни   Live Demo 1 Неограничени Неограничени Неограничени
Поддомейни Неограничени Неограничени Неограничени Неограничени
Паркирани домейни   Live Demo Неограничени Неограничени Неограничени Неограничени
Пълно DNS управление   Live Demo V V V V
MX и A записи V V V V
CNAME записи V V V V
AAAA/SRV/TXT/NS записи V V V V
Пълно WHOIS управление   Live Demo V V V V
Опция Заключване откъм Регистрара V V V V
EPP Трансфер Защита V V V V
Защита на Личните Данни При Заявка При Заявка При Заявка При Заявка
Подобрен Domain Manager   Live Demo V V V V
  PERSONAL BUSINESS CORPORATE ENTERPRISE
  ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ
TLD за регистрация        
.com *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена.
.net *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена.
.org *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена.
.info *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена.
.us *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена.
.biz *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена.
.co.uk *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена.
.me.uk *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена.
.org.uk *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена.
.de *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена.
.eu *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена.
.ru *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена. *Домейн имената с това TLD са свободни за регистрация на промоционална цена от страницата за поръчки, както и през уеб хостинг контролния панел, но на различна цена.
.cc -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.cn -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.com.cn -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.org.cn -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.net.cn -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.com.tw -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.org.tw -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.idv.tw -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.tv -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.name -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.ca -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.com.mx -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.me -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
.in -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена. -Домейн имената с това TLD могат да бъдат поръчани след регистрация от уеб хостинг контролния панел на нормална цена.
E-MAIL ХАРАКТЕРИСТИКИ        
POP3/IMAP E-mail Акаунти 100 500 Неограничени Неограничени
SMTP Сървър V V V V
Webmail – RoundCube, Horde & SupremeMail   Live Demo V V V V
E-Mail Пренасочване   Live Demo V V V V
E-Mail Профили 200 1000 Неограничени Неограничени
Auto-responder E-Mails V V V V
Catch-all e-mails V V V V
Mailing Списък   Live Demo 1 15 Неограничени Неограничени
Членове на Mailing Списък Неограничени Неограничени Неограничени Неограничени
SPAM Филтри   Live Demo V V V V
DomainKeys Identified Mail V V V V
SPF защита   Live Demo V V V V
Anti-Virus Защита   Live Demo V V V V
Подобрен Email Manager   Live Demo V V V V
  PERSONAL BUSINESS CORPORATE ENTERPRISE
  ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ
Поддръжка        
Денонощна Поддръжка
V V V V
Поддръжка по Телефона V V V V
Чат Поддръжка
V V V V
Безплатни Видео Уроци
V V V V
Обширна Онлайн Документация
V V V V
Интегрирана Ticket Система
V V V V
СКРИПТОВЕ, БАЗИ ДАННИ & РАЗРАБОТВАНЕ        
PHP4, PHP5 и PHP7 Поддръжка V V V V
MySQL 5 Бази Данни 5 20 Неограничени Неограничени
Памет за MySQL 5 Бази Данни Неограничена Неограничена Неограничена Неограничена
phpMyAdmin V V V V
PostgreSQL 8 Бази Данни При Заявка 5 20 Неограничени
Памет за PostgreSQL Бази Данни При Заявка 80 MB Неограничена Неограничена
phpPgAdmin При Заявка V V V
Perl Scripting V V V V
Python V V V V
Над 3400 Perl Модули V V V V
ImageMagick & GD Библиотека V V V V
Zend Optimizer V V V V
IonCube V V V V
Microsoft FrontPage Разширения V V V V
Dreamweaver MX Поддръжка V V V V
Server Side Includes (SSI) V V V V
Cron Jobs 1 1 5 Неограничени
SSL Сертификат Генератор V V V V
Собствен IP Адрес При Заявка При Заявка При Заявка При Заявка
  PERSONAL BUSINESS CORPORATE ENTERPRISE
  ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ
ELEFANTE Автоматични Инсталации        
40+ Популярни PHP Скриптове V V V V
WordPress V V V V
Movable Type V V V V
b2evolution V V V V
Textpattern V V V V
phpBB2 V V V V
phpBB3 V V V V
Simple Machines Forum V V V V
4Images Gallery V V V V
Coppermine V V V V
Gallery2 V V V V
Plogger V V V V
osCommerce V V V V
osCommRes V V V V
Joomla 1.0.x V V V V
Joomla 1.5.x V V V V
Mambo V V V V
Geeklog V V V V
Xoops V V V V
Moodle V V V V
Drupal V V V V
fuzzylime (cms) V V V V
Nucleus V V V V
Open Realty V V V V
PHP-Fusion V V V V
phpWebSite V V V V
WebSiteBaker V V V V
DokuWiki V V V V
dotProject V V V V
PHProject V V V V
phpCOIN V V V V
phpFormGenerator V V V V
Maian Events V V V V
Mjguest V V V V
Help Center Live V V V V
PHPTickets V V V V
Openads V V V V
phplist V V V V
Classifieds V V V V
  ЛИЧЕН БИЗНЕС КОРПОРАТИВЕН НАЧИНАНИЕ
  ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ
ИНСТРУМЕНТИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА УЕБСАЙТ        
Многоезичен Контролен Панел   Live Demo V V V V
SSH/Telnet При Заявка При Заявка При Заявка V
FTP Потребители Неограничени Неограничени Неограничени Неограничени
FTP Мениджър   Live Demo V V V V
Файлов Мениджър   Live Demo V V V V
Error страници V V V V
.htaccess Генератор V V V V
IP Блокиране   Live Demo V V V V
Hot-linking Защита   Live Demo V V V V
Защитени с Парола Файлове & Директории   Live Demo V V V V
URL Пренасочване V V V V
Website Manager   Live Demo V V V V
Проверка на Популярността V V V V
УЕБСАЙТ СТАТИСТИКА        
Уеб / FTP Статистика   Live Demo V V V V
Access Log Мениджър   Live Demo V V V V
Error Log Viewer V V V V
MySQL / Load Статистика V V V V
OS, СВЪРЗАНОСТ И BACKUP        
Стабилен Linux с Apache V V V V
2.5 Gbits Мрежова Свързаност V V V V
Ежедневен backup V V V V
UPS & diesel back-up generator V V V V
  PERSONAL BUSINESS CORPORATE ENTERPRISE
Цена на Месец /Плаща се Ежегодно/ $3.95 $4.95 $9.95 $14.95
Цена на Година $47.40 $59.40 $119.40 $179.40
  ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ ПОРЪЧАЙТЕ

 

ТЪРСИТЕ САМО ДОМЕЙН?

Имате възможност да регистрирате и управлявате домейни чрез Domain Manager плана. Безплатни Контролни Фукнции - заключване, редактиране на Whois, редактиране на name сървъри, администриране на DNS записи, пренасочване на линкове и т.н.

Важно: използвайте само малки букви, цифри или тирета (-).
* Всички домейни включват БЕЗПЛАТНО DNS управление • Трансфер на домейн - само за $11.00/год

Чрез услугата трансфер на домейн вие получавате множество възможности за контрол на домейна. След като процедурата е приключила успешно, ние удължаваме БЕЗПЛАТНО С ЕДНА ГОДИНА срока на изтичане на домейна.

Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас