| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 
 

1-click Инсталатор на Уеб Приложения

Можете да инсталирате автоматично над 50 приложения с отворен код на вашия уебсайт от контролния панел на всеки хостинг план.


Блогове

WordPress

WordPress WordPress представлява лесен за употреба и публикуване инструмент. Написан е на PHP, а за база данни се използва MySQL. Софтуерът има различни сфери на приложение — от лични блогове до новинарски уебсайтове и интернет-магазини. Вградената система от „теми“ и „плъгини“ е доста сполучливата архитектура позволяват конструирането на най-различни проекти.

Movable Type

Movable Type Movable Type e блог-софтуер за публикуване и споделяне на информация. Разполагайки с повече от 50 разработени функции, чрез МТ е изключително лесно да създадете блог или да управлявате цял уебсайт.

b2evolution

b2evolution b2evolution е блог-инструмент, който можете да вградите във вашия уебсайт. Предлага всички стандартни функции, с които всеки блог разполага, както и специални - управление на файлове и снимки, усъвършенствани теми, поддръжка на повече от един блог, възможност за ограничаване на достъпа на потребителите, интересен дизайн и др.

Textpattern

Textpattern Textpattern комбинира функциите на блог, както и функционалността на система за управление на съдържанието. Разполага с интерфейс, преведен на над 40 езика и HTML конвертор, който позволява потребителите да публикуват съдържание без достъп до изходния код.

CMS (Системи за Управление на Съдържанието)

Joomla!

Joomla! Joomla! e система за управление на HTML съдържанието, която ви позволява да създавате уебсайтове и мощни онлайн приложения. С нея можете да изградите всичко, от лична уебстраница до голям бизнес портал.

Mambo

Mambo Mambo e система за управление на съдържаниетои с отворен код, която позволява бързо и лесно създаване на уебсайтове. Използвайки стотици безплатни темплейти и модули, имате възможността да разработите модерен уебсайт.

Geeklog

Geeklog GeekLog е система за портал с отворен код, която може да се използва като система за съобщения, онлайн общност и др. Разполага със система за модериране, публикуване на статии, коментари, планиране на събития и др.

Dolphin

Dolphin Dolphin e най-напредналата CMS платформа за създаване на сайтове, разполагайки с над 2000 функции и модули. Поддържа хиляди разширения, езици и темплейти, така че вие лесно можете да изградите най-добрия сайт за вашите потребители. Dolphin поддържа и приложенията на iPhone, iPad и Android.

XOOPS

xoops XOOPS е лесна и динамична система за управление на съдържанието. Написана е на PHP и е идеална за разработването на малки и големи сайтове, корпоративни портали, уеб блогове и други.

Moodle

Moodle Moodle е богата на възможности система, предназначена да помага на учителите да създават качествени оналйн курсове. Поддържа WYSIWYG HTML редактор и съдържа голям набор от курсови задачи, потребителски logging/tracking, интеграция на мейл адреси и още много други функции.

Drupal

Drupal Drupal е напреднала система за управление на съдържанието в създаване на динамични уебсайтове. С богата му функционалст и подръжка лесносе управляват множество сайтове - от лични блогове до големи социални мрежи.

fuzzylime (cms)

fuzzylime (cms) С Fuzzylime (cms) най-лесно можете да създадете и поддържате уебсайт. Разполага с много функции, които предоставят възможността за изграждането и обновяването на страниците си, като дори не са ви необходими никакви HTML знания.

ModX

ModX ModX e система за управление на съдържанието, използван от хиляди собственици на сайтове по целия свят. C ModX ще създавате уебсайтове, поддържани от компютри, таблети и смартфони. Използва се за създаването на респонсив HTML5 дизайн за мобилни устройства с iOS или Android OS, а дори не са ви необходими технически познания в тази насока.

Nucleus

Nucleus Nucleus позволява създаването и поддържането на повече от един уеб-блог, като можете да виждате техните съдържания на една и съща страница. Включва и система за коментари и може за осигури URL-та оптимизарни както за потребителя, така и за търсачките.

Open-Realty

Open-Realty Open-Realty e приложението с най-висока оценка за маркетинг управление и създаване на сайтове за недвижими имоти. То осигурява вграден блог, оптимизация за търсачките, разширени опции, темлейти и други.

PHP-Fusion

PHP-Fusion PHP-Fusion е една постоянно развиваща се система за управление на съдържанието, която предлага административни функции, както за разработчици с голям опит, така и за начинаещи. Има интегриран форум, фотогалерия, възможност за публикуване на новини и статии, регистрация на потребители, система за теглене на файлове и други.

phpWebSite

phpWebSite phpWebSite е богата на функции система за управление на съдържанието, която дава възможността за лесна поддръжка на интерактивни сайтове с голям поток от потребители. Съдържа разнообразни функции : съобщения, документи, фото албуми, често задавани въпроси, инструмент за създаване на сайтове и др.

SugarCRM

SugarCRM SugarCRM е лесен за използване софтуер, пригоден за контакт с клиенти. Полезен е за сайтове, свързани с продажби, маркетинг и обслужване. Платформата предлага широк набор от опции за поддържане на качествена връзка с клиенти като автоматизация на продажбите, маркетингови кампании, поддръжка, Mobile CRM, Социален CRM, докладване за измами и др.

vTiger

vTiger С vTiger можете да улесните съвместната работа на отдел продажби, поддръжка и маркетинг. Платформата поддържа над 10 езика и включва широк спектър от инструменти за цялостното управление на бизнеса. Ограничен достъп, базиран на йерархията, задачи и управление на проекти, както и поддръжка на Outlook, Thunderbird, Firefox и Gmail плъгини и много други - всички тези инструменти ще намерите във vTiger.

WebSiteBaker

WebSiteBaker WebSiteBaker е PHP базирана система за разработване на обикновени уебсайтове, които са W3C-валидни и удобни за оптимизация за търсачки. Има разнообразни функции, като множество темплейти, поддръжка на многобройни потребители, администрация и др.

Социални Уебсайтове

phpBB

phpBB phpBB е един от най-популярните софтуери за създаване на интернет форуми с лесен за използване интерфейс. Платформата включва интерфейс на няколко езика и разнообразие от бази данни.

SMF (Simple Machines Forum)

SMF SMF е професионален софтуер за създаване на онлайн общност в рамките на минути. Тя разполага със специално направен темплейт енджин за пълен контрол над съобщенията, както и с SSI функциия за свързване на вашия форум с вашия уебсайт.

Интернет Магазини

osCommerce

osCommerce osCommerce e решението за електронна търговия, предлагащо широка гама от функции, които позволяват бързо и лесно да конфигурирате свой собствен онлайн магазин и да търгувате сигурно с клиенти из целия свят.

OpenCart

OpenCart OpenCart е софтуер, който създава сайтове от типа Shopping Cart. Разполага с вградени функции като управление на поръчките и множество портали за разплащане, така че можете да стартирате с продажбите веднага след като добавите продукти към онлайн магазина. Opencart предлага безплатна доживотна поддръжка и безплатни редовни софтуерни ъпдейти.

PrestaShop

PrestaShop PrestaShop е бизнес приложение, от което се възползват потребители от целия свят. Софтуерът е на разположение за използване на почти 60 езика. Разполага с над 310 функции и 2 500 модула и темплейти. Те ще ви помогнат, за да стартирате свой собствен онлайн бизнес и да увеличите продажбите с минимум усилия за кратък период от време.

Zen Cart

OpenCart Zen Cart е платформа за онлайн търговия, акцентираща върху характерния си дизайн, която поставя нуждите на клиенти и търговци на първо място. Лесно можете да правите подобрения по каталога, да добавяте снимки към предлаганите продукти в различни формати, да задавате отстъпки на продуктите и още много опции.

Фото Галерии

4Images Gallery

4Images Gallery 4Images Gallery e софтуер за управление на снимки и галерии, с вградена система за коментари, регистрация и управление на потребители, защитена администраторска зона, както и HTML темплейти за по-добро оформление на страниците и дизайна.

Coppermine

Coppermine Coppermine e бърза, лесна за инсталация, богата на функции фотогалерия, с вградена поддръжка на различни мултимедийни и информационни файлове. Галерията може да бъде лична, достъпна само за регистрирани потребители или отворена за всички посетители на вашият уебсайт.

Gallery2

Gallery2 Gallery2 е уеб-базиран органайзер на фотоалбум. Позволява да управлявате галерии както във вашия малък личен сайт, така и в големи уебсайтове, посещавани от много потребители. Програмата предлага възможност за бърз преглед на качени снимки, лесна промяна на техния размер, завъртане, подреждане по различни признаци, търсене и много други.

Plogger

Plogger Plogger е проста фотогалерия, чрез която с лекота ще споделяте снимки из целия свят. Той разполага с атрактивен и лесен за използване административен интерфейс.

Wiki Портали

DokuWiki

DokuWiki DokuWiki e лесен за употреба Wiki софтуер, служещ за създаване на документация от всякакъв вид. Тя е предназначена за екипи от разработчици, работни групи и малки фирми и разполага с чист и разбираем синтаксис. Цялата информация се съхранява в текстови файлове - не се изисква база данни.

Календари

Maian Events

Maian Events Maian Events е лесно за употреба приложение за създаване на събития, свързани с вашия уебсайт. Разполага с функции като Добавяне/Изтриване/Модериране на събитие, насрочване на начални и крайни дати, опция да се включват емотикони и пояснения.

Книги за Гости

MJguest

MJguest MJguest е безплатна професионална онлайн книга за гости. Може да бъде използвана както в личен, така и в корпоративен сайт. Разполага с удобен за потребителя интерфейс, като всичко е автоматизирано и при използването на тази програма, вие няма да имате допирни точки с изходни кодове и т.н.

Управление на Проекти

dotProject

dotProject dotProject уеб-базирано приложение за организиране на задачи, графици и комуникациия. Предлага функции като планиране на проектите, преговори за възлагане, управление на риска, разходите и т.н.

PHProjekt

PHProjekt PHProjekt e модулно приложение за координиране на групови дейности и споделяне на информация и документи чрез интернет. Разполага с календар, управление на проекти, управление на файлове, мейл клиент и т.н.

Управление на Клиенти

phpCOIN

phpCOIN phpCOIN e пакет, който ще ви помогне да представите информация на потенциални клиенти, да събирате и да ги пренасочвате към линкове за плащане и др.

phpFormGenerator

phpFormGenerator phpFormGenerator е генератор, включващ над 100 form полета, включително за качване на файлове, персонализация, изпращане на данни до мейл адрес, съхранение в база данни и други.

Обслужване на Клиенти

Help Center Live

Help Center Live Help Center Live e богато на функции приложение, предлагащо възможността за създаване на онлайн помощен център, support tickets и "Често Задавани Въпроси". Приложението разполага с мониторинг на посетителите, възможност за инсталиране на чат, система за събиране на информация за потребителите и още много функции.

PHPTickets

PHPTickets PHPTickets е Ticket система. Управлява се от един администратор. Включва регистрация, писма до администратора, прикачване на файлове и др.

Управление на Реклами

Openads

Openads Openads e рекламен сървър с вграден интерфейс за управление на банери и система за събиране на статистически данни. С Openads с лекота управлявате разпределение на платените банери и вашите собствени реклами.

phplist

phplist phplist е едно от най-добрите приложения за управление на новини, предлагащо множество пощенски списъци и прикачени файлове. Програмата се инсталира и използва безплатно и е лесна за интегриране във всеки един сайт.

Обяви

Classifieds

Classifieds Classifieds e инструмент за обяви, поддържащ неограничен брой категории и подкатегории, променлив брой полета за категория, опция за качване на снимки, заключване на категория, одобрение/отхвърляне на обяви, автоматично генериране на миниатюри и уведомления по мейл адрес и др.

Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас