| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 
Уеб Хостинг Маркетинг Инструменти
 

Безплатни Инструменти за Маркетинг и Уеб Сигурност

Всеки хостинг план на Lonex притежава много безплатни инструменти за маркетинг и уеб сигурност, които ще ви помогнат да увеличите популярността на определен сайт и да защитите добре неговото съдържание.

Инструментите за Маркетинг ви предлагат възможност да включите раздел с новини в уебсайта си, да генерирате sitemap, който ще се свърже с онлайн търсачките, както и дори да хоствате сайта в близост до местоположението на потребителите му. Функциите за предпазване на сайта включват: защита на изображенията, забрана за достъп на определени IP адреси, възможност да се зададат ограничения за достъп и други.


 

RSS


RSSRSS е формат за предаване на често актуализирано уеб съдържание, като новини, блогове, аудио и видео до устройствата на вашите читатели. Ако имате нужда от такъв вид услуга, можете да използвате RSS, който ще прехвърли вашите публикации на софтуер, наречен Feed Reader - необходим за тяхното получаване. По този начин вашите потребители ще получават актуализации, без да трябва постоянно да посещават вашият уебсайт. Необходимо е потребителя да бъде абониран за получаването им.

 
 

Подробна статистика


Детайлна СтатистикаВ контролния панел ще намерите подробна статистика за вашите уебсайтове. Можете да следите изразходвания трафик за целия период, в който е бил използван сайта или само за определен отрязък. Ще видите, че употребата на трафик и дял (колко трафик сайта използва от общия процент използван трафик за периода) се увеличават. Друга ключова информация за посетителите включва: често използвани линкове, брой преглежания на страница, уникални посетители, и т.н.


 


Генератор на Sitemap


Sitemap ГенераторSitemap информира онлайн търсачките за вашите сайтове. Генераторът е базиран на XML протокол, с който можете да създадете sitemap само с няколко кликвания на мишката. Той може да обходи всички хоствани от вас сайтове, като имате пълен контрол над нивото на обхождане и максималния брой обходени връзки. Поддържат се различни формати.

 
 

GeoIP Местоположение


GeoIP МестоположениеИнструментът GeoIP местоположение ви позволява да пренасочите вашите посетители към отделна версия на сайта, в зависимост от това къде са намират. По този начин сайтa ще се зареди от място, което е най-близо до тях. Можете да категоризирате посещенията по континент, страна и дори град. Например, ако имате Английска и Френска версия на сайта си, чрез GeoIP можете да зададете френският език да се зареди автоматично само за посетители от Франция, Мароко, Алжир, Френска Полинезия и т.н., а английския език ще се зарежда за всички останали посетители.


 


Hotlink защита


Hotlink ЗащитаТази функция е предназначена да забрани на други потребители да използват вашите снимки от определен уебсайт. Това е известно като hotlinking или bandwidth кражба. Hotlink защитата не позволява поставянето на външен линк до вашите снимки. Ако се опитате да получите достъп до изображение като въведете например http://www.live.demo/image.gif на уебсайт с активирана Hotlink защита, то ще се появи информация, че е забранен достъпа до тази страница.

 
 

.htaccess генератор


.htaccess Генераторhtaccess е текстов файл, който позволява да контролирате колко посетители или кои търсачки да влизат във вашия уебсайт. Използвайки .htaccess, вие можете да: предпазите съдържанието на уебсайта, слагайки парола на папките, както и включвайки IP-ауторизация, да пренасочвате вашия сайт към друг. Други поддържани функции са блокиране достъпа на определени IP адреси, включване на SSI, създаване на индивидуални error страници и др.


 


Блокиране на IP адреси


Блокиране на IPС помощта на функцията за блокиране на IP адреси вие можете лесно да забраните достъп до вашия уебсайт, както на определено IP, така и на цяла мрежа от IP адреси. Това е много ефективен начин да защитите вашите уебсайтове от недоброжелатели. Това може да е полезно в случай, че даден потребител публикува нежелани съобщения и администраторът има възможност да блокира неговия IP адрес, така че да предотврати бъдещ достъп на този потребител във форума.

 
 

Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас