| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 
Безплатни Хостинг Подаръци
 

Безплатни Подаръци с Всеки Хостинг План

Нашите хостинг услуги са приспособени така, че да покриват дори най-високите изисквания, поставени от начинаещите и напреднали уебмастъри. С всеки един от хостинг плановете вие получавате повече от необходимите за вас уеб ресурси, както и изобилие от безплатни подаръци, безплатна домейн регистрация или трансфер, пакет от полезни скриптове, спомагащи за бързото изграждане на вашия уебсайт, темплейт и комплект marketing инструменти! Ползването на нашите услуги не изисква каквито и да е технически познания! Вашият уебсайт ще бъде онлайн за минимално време с помощта на нашите инструменти за изграждане на уебсайт! Ние ценим вашето време и усилия.


 

SiteStudio


SiteStudioSiteStudio е БЕЗПЛАТЕН инструмент за създаване на уебсайт, удобен за всякакви потребители. Не е необходимо да бъдете експерт в графичния дизайн, HTML код или уеб програмиране, за да се възползвате от полезните функции на този инструмент. С помощта на големия брой темплейти от различен вид можете да създадете ваш уникален, професионално изглеждащ уебсайт само за 10 - 15 минути...

 

Инструменти за Маркетинг


ИнструментиВсички наши пакети включват лесни за употреба Инструменти за Маркетинг които ще ви помогнат да увеличите популярността на вашия уебсайт, като ви позволят да публикувате новини или статии на вашата страница и да следите тяхната популярност. Включени са и още Hotlink защита, IP блокиране и .htaccess генератор, които помагат на вашия уебсайт да остане защитен онлайн.


 


ИНСТАЛАЦИЯ НА 40+ PHP скрипта с 1-click


PHP СкриптовеLonex’s 1-click инсталаторът включва повече от 40 предварително настроени БЕЗПЛАТНИ скриптове групирани в няколко категории, като Блог, Форум, Албум, E-shop, CMS и много други. Само с 1 кликване желаният от вас скрипт ще бъде инсталиран автоматично, така че веднага можете да започнете да работите по вашия уебсайт, без да губите никакво време.

 

БЕЗПЛАТНИ УЕБ ТЕМПЛЕЙТИ


Безплатни  Уеб ТемплейтиLonex с радост ще ви снабди с един БЕЗПЛАТЕН темплейт, включващ PSD файлове, HTML файлове, празни картинки, шрифтове и style файлове. Няма друго място където заедно с уеб хостинг план получавате и БЕЗПЛАТЕН темплейт!


Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас