| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 
 

E-commerce автоматична инсталация и хостинг

С всеки e-commerce оптимизиран хостинг план, ние автоматично инсталираме желаната от вас платформа за създаване на онлайн магазин. Цената за хостинг плана не се променя, защото инсталирането на подобно приложение е напълнно безплатно.

Автоматичният инструмент за инсталиране на приложения разполага с над 50 php уеб приложения (CMS, форуми, фото албуми, блогове и други).


ГАРАНЦИИ
 
Моментално
Активиране на Акаунта
 
24/7
Техническа поддръжка
 
99.9%
Uptime
 
1-часов
Отговор от Техническата Поддръжка
 
30-дневна
Гаранция за Връщане на Парите

osCommerce

osCommerceosCommerce e решението за електронна търговия, предлагащо широка гама от функции, които позволяват бързо и лесно да конфигурирате свой собствен онлайн магазин и да търгувате сигурно с клиенти из целия свят.

OpenCart

OpenCartOpenCart е софтуер, който създава сайтове от типа Shopping Cart. Разполага с вградени функции като управление на поръчките и множество портали за разплащане, така че можете да стартирате с продажбите веднага след като добавите продукти към онлайн магазина. Opencart предлага безплатна доживотна поддръжка и безплатни редовни софтуерни ъпдейти

PrestaShop

PrestaShopPrestaShop е бизнес приложение, от което се възползват потребители от целия свят. Софтуерът е на разположение за използване на почти 60 езика. Разполага с над 310 функции и 2 500 модула и темплейти. Те ще ви помогнат, за да стартирате свой собствен онлайн бизнес и да увеличите продажбите с минимум усилия за кратък период от време.

Zen Cart

Zen CartZen Cart е платформа за онлайн търговия, акцентираща върху характерния си дизайн, която поставя нуждите на клиенти и търговци на първо място. Лесно можете да правите подобрения по каталога, да добавяте снимки към предлаганите продукти в различни формати, да задавате отстъпки на продуктите и още много опции. .
Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас