| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 

Защо Lonex?

Защо Lonex?

Има хиляди причини, поради които бизнесът и хората се нуждаят от уебсайт. Избирайки нашите уеб хостинг услуги, вие ще се убедите, че сте направили правилния избор.

Голям Опит в Уеб Хостинг Индустрията
По време на 5-годишното ни присъствие на уеб хостинг пазара се запознахме и с най-малките детайли в този бизнес. Големият ни опит ни вдъхнови да вложим огромна част от нашата творческа енергия в уеб разработване. Резултатът е на лице - уеб хостинг платформа, разработена лично от нас и богата на възможности и инструменти, с включен изключително лесен за използване Контролен Панел.

Надеждни Партньори
Lonex работи в партньорство с LiquidNet Ltd - компания разположена във Великобритания (регистрационен номер #4654498), която е лидер в създаването на иновативни онлайн решения. Благодарение на това успешно партньорство е създадена съвместна мрежа от над 21 000 уеб хостинг акаунта и над 53 000 домейна, като броят им продължава да нараства.

Точно Решение на Вашите Въпроси и Нужди
Lonex предлага уеб хостинг услуги с много възможности, които ще ви помогнат да изградите стабилно и успешно онлайн присъствие. Ще имате възможността да влезете в глобалното Интернет пространство много бързо, лесно и на разумна цена. Тъй като всичко необходимо за стартирането на проект или личен сайт е разработено и интегрирано от програмистите на Lonex, вие няма да имате никакви проблеми и спестявате много усилия. Най-доброто онлайн преживяване! Технологии от следващо поколение, изключително бързи сървъри и поддръжка, активна денонощно - без почивен ден.

Хостинг Услуги на Много Ниска Цена
Един от най-важните фактори при изборът на уеб хостинг доставчик е съотношението между цена и качество на предлаганите услуги. Lonex ви предлага възможността да сведете разходите си до минимум и да получите много повече! Невероятен избор от уеб ресурси, домейн хостинг и още много полезни проложения като готови за инсталация известни скриптове предложени на достъпни цени!

Осигуряваме Непрекъсната Връзка с Нашите Клиенти, без Почивен Ден
Нашите усилия са насочени към предоставяне на най-добрите услуги и обслужване на пазара. Екипът ни по поддръжка е на разположение 24х7. Ще получите отговор на всяко ваше запитване в рамките на 1 час.

Надеждна, Високоскоростна Мрежа от Сървъри
Чрез технологията в нашите дата центрове, сме си поставили за цел да постигнем най-доброто ниво на производителност и надеждност за сървърите ни. Нашата хостинг платформа е разпределена между сървъри на двата края на Атлантическия океан - Фримонт, Калифорния - САЩ и Мейдънхед, Беркшайър - във Великобритания.

Солидна Semi-Cluster Технология, Гарантираща Максимална Стабилност
Надеждността на уеб хостинг платформата е основната ни цел. Поради тази причина не спираме да я развиваме, стараейки се да предоставим най-високо ниво на качество на нашите услуги посредством cluster технологията. Lonex е на крачка от постигането на тази цел, но за сега предлагаме semi-cluster хостинг услуга, разполагаща с много предимства. Това позволява отделни услуги да се изпълняват на независими един от друг сървъри, което осигурява стабилност. Доказано е че платформата ни е от 5 до 10 пъти по-бърза, сигурна и надеждна за разлика от останалите хостинг платформи, работещи само на един сървър.

 

Аспекти на Услугата

Ключови Аспекти

Многоезичен Създаден от Нас Контролен Панел
Контролният Панел е продукт на съвместна работа с LiquidNet Ltd. Проектиран е да осигурява лесна и приятна работа, благодарение на красивия дизайн и опростения интерфейс. За да се ориентирате по-добре, има линкове с информация и над 60 видео урока, в които са разяснени множеството функции на контролния панел. За сега той е преведен на 10 езика (Английски, Испански, Немски, Френски, Български, Руски, Украински, Норвежки, Португалски, Датски, Румънски, Китайски и Чешки) като броят им се очаква да нараства.

Набор от Полезни и Безплатни Функции
Уеб хостинг услугите на Lonex предлагат не само уеб пространство, трафик и настройки за домейна, но и допълнителни бонуси, които идват с всеки хостинг пакет:

 

Хостване на Голям Брой Домейни в Един Акаунт
Хостинг пакетите са организирани по начин, който позволява да хоствате повече от един уебсайт на един хостинг акаунт, при това абсолютно независимо от всеки друг. Друга важна особеност е фактът, че можете да добавите няколко уебсайта на цената на един - услуга, която драстично намалява разходите за хостинг, но за съжаление се предлага от много малко компании.

Възможност да Добавяте Допълнителни Услуги към Вашият Хостинг Акаунт
Започвайки каквото и да е онлайн начинание, свързано с хостинг, несъмнено ще проявите желание да разраснете своят онлайн бизнес или обикновен сайт. През контролния панел на Lonex ви се предлага възможността да увеличите ресурсите си. Единствено трябва да покриете разликата в таксата между двата хостинг акаунта, в зависимост от месеците, които остават до изтичане на текущата ви регистрация.

30-дневна Гаранция за Връщане на Парите
Пакетите на Lonex включват 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не сте доволни от предлаганите онлайн услуги. Взели сме предвид и възможните несъответствия между първоначалните ви очаквания и реалните услуги.

Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас