| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 
Добре Дошли в Lonex Уеб Хостинг

Преминете към Lonex

Вашите страници зареждат бавно, стават чести прекъсвания на мрежата, лошо отношение от страна на отдел обслужване на клиенти - всички тези неща могат само да ви навредят. Има едно просто решение - преминете към Lonex. Компанията предлага собствена cloud хостинг платформа (разположена на три континента - САЩ, Великобритания и Австралия). Стабилността и сигурността на предлаганите услуси са поставени на първо място. Вие ще получите разработен от нас контролен панел, който разполага с всички налични средства, необходими за да създадете успешна онлайн визия - огромни сървърни ресурси, вградени приложения, готови за инсталация към всеки ваш сайт само с едно кликване на мишката, Site Builder, маркетинг инструменти и безплатна регистрация/трансфер на домейн към всички възможни хостинг планове. Можете да преминете към Lonex, като изпълните три прости стъпки:


ИЗБОР НА ХОСТИНГ ПЛАН

Изберете Хостинг План

Първо, разгледайте всички хостинг планове и изберете този, който предпочитате най-много.

След което се регистрирайте и ние ще ви изпратим e-mail с всички необходими за вашия акаунт детайли.


Готови? Да започваме!

 

АКТУАЛИЗАЦИЯ НА NAME-СЪРВЪРИТЕ

Обновете Вашия DNS Запис

След като се регистрирате успешно, трябва да смените текущите name сървъри с нашите. Това става само откъм страната на регистрара, при който се намира вашия домейн. Трябва да се свържете с техния отдел поддръжка, за да осъществите промяната. Правилните name сървъри са написани в съобщението за Добре Дошли, изпратено на вашия e-mail адрес. Имайте в предвид, че трябва да са изминали 24 часа, за да влязат в сила направените промени.

 

КАЧВАНЕ НА ВАШИЯ САЙТ

Качете Вашия Уебсайт

Започнете да изграждате вашия уебсайт, веднага след като Отдел Продажби потвърди вашата поръчка. Lonex предоставя временен URL, който заменя вашият домейн, докато DNS промените се актуализират. По този начин уебсайтът няма да има downtime и всички скриптове и бази данни ще бъдат изпробвани преди завършване на DNS промените.

Готови? Да започваме!


 

Свържете се с НасУведомете ни при възникване на затруднения или проблеми по време на преместването и веднага ще ви бъде оказана помощ. Важно е да знаете, че само собственика на домейна може да променя name сървъри. Те не могат да бъдат променяни, докато домейн трансфера не е завършен.

Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас