| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 

Кои сме ние?

Кои сме ние?

Lonex е собственост на LiquidNet Ltd – компания, основана в Англия, и акредитиран регистрар на ICANN със седалище Лондон, Англия.

Lonex осигурява голям брой услуги за вашето онлайн присъствие, включително уеб хостинг, VPS сървъри, наети сървъри, регистрация на домейни и техническа поддръжка, която е активна 24/7.

 

Дата Центрове

Дата Центрове

Изборът на дата център, който е най-близо до вашите потребители, ще има голямо въздействие върху скоростта на уебсайтовете ви и следователно върху цялостното ви онлайн представяне.
Ето защо ви предлагаме да избирате между state-of-the-art дата центрове, разположени на три континента - в САЩ (Чикаго, Илинойс), в Европа (Лондон, Англия) и в Австралия (Сидни).


 

Нашата Мисия

Нашата Мисия

Нашата мисия е да поемем пълната отговорност за вашите уебсайтове в наши ръце и да ви предоставим възможността да изграждате вашите уебсайтове от програми, лично направени от програмистите на Lonex, интегрирани в контролния панел, а не да разчитате на външен софтуер, какъвто предлагат повечето хостинг компании. Разработихме наша собствена cloud базирана хостинг платформа, на която спиранията и прекъсванията на услугата са сведени до минимум. Също така разработихме и развихме Уеб Хостинг Контролен Панел, ръководейки се от препоръки на нашите клиенти през годините.

 

Сървърен хардуер

Сървърен хардуер

Разположили сме чисто нови сървъри, които работят в перфектен синхрон с нашата лично разработена cloud хостинг платформа:

  • Intel Xeon 2.4 GHz Quad Core
  • 4 GB RAM
  • 2x750 GB SATA II Seagate in RAID 1

 

Нашите клиенти

Нашите клиенти

Ние имаме клиенти от над 120 държави по целия свят – от малки индивидуални потребители на споделени хостинг платформи до големи организации в нашата мрежа от наети сървъри.

 

Архивиране (backup)

Бекъп

За да сте сигурни, че информацията на вашите уебсайтове ще бъде защитена през цялото време, администраторите ни правят ежедневни архиви на данните, съхранявани на сървърите.

Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас