| Сравнете цените Sign Up Поръчки 
 
 

Инсталация с Един Клик на Система за Обслужване на Клиенти & Хостинг

Приложенията за поддръжка ви позволяват да добавите ticket система във вашия уебсайт, така че всички дискусии с ваши клиенти да бъдат на едно място. Клиентите ви лесно ще могат да ви информират за проблеми и да ви задават въпроси, а вие ще можете да им отговорите бързо и правилно. Ticket системите са лесни за поддръжка и за настройване според вашия вкус и изисквания. Все пак тяхната инсталация изисква поне основни знания в MySQL, Apache Web Server и пр.

С всеки план за Обслужване на Клиенти ние автоматично ви инсталираме приложение за управление на клиенти по ваш избор. Можете да изберете Help Center Live, PHPTickets или друго приложение и то ще ви бъде инсталирано напълно безплатно, без полагане на каквито и да е усилия от ваша страна. Нещо повече, ние ще ви спестим повече от $70 долара - обичайната цена, на която ще ви бъде инсталирана ticket система от квалифициран специалист.


ГАРАНЦИИ
 
Моментално
Активиране на Акаунта
 
24/7
Техническа поддръжка
 
99.9%
Uptime
 
1-часов
Отговор от Техническата Поддръжка
 
30-дневна
Гаранция за Връщане на Парите

Help Center Live

ПомощHelp Center Live e богато на функции приложение, предлагащо възможността за създаване на онлайн помощен център, support tickets и "Често Задавани Въпроси". Приложението разполага с мониторинг на посетителите, възможност за инсталиране на чат, система за събиране на информация за потребителите и още много функции.

OS Ticket

OS ТикетOS Ticket е платформа за обслужване на клиенти. Тя ще осигури на вашия екип нужните инструменти за бърза, ефективна и качествена поддръжка. OS Ticket има повече характеристики и инструменти от повечето скъпи ticket системи на пазара.

PHPTickets

PHP ТикетPHPTickets е Ticket система. Управлява се от един администратор. Включва регистрация, писма до администратора, прикачване на файлове и др.
Център за обслужване на клиентиТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ:
+1-855-211-0932 (БЕЗПЛАТЕН)
+1-773-305-5641
+44-12-2580-8659
+61-2-6108-4354
ВАЖНО: Моля, кажете нашето ID: 80776

ТЕЛЕФОНИТЕ СА АКТИВНИ:
Понеделник до Петък
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
Свържете се с нас